2789

خب شرایطتتون چطوره؟ 

خودتون فکر. میکنید صلاحیتشو دارید؟ 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سی و هفت سالمه بچه ی اولمو هشت سال طول کشید تا حامله بشم بارداری سختی هم داشتم می ترسم بازم شرایطم تکرار شه ولی دلم واسه بچم میسوزه تنها بمونه نمی دونم چه کنم

خون‌رسانی به جنین مشکل داشت با کلی دوا دکتر تا هفته ی سی و هفت بار داریمو تموم کردم دوهفته ی آخرم بستری بودم همش سونو و نوار قلب جنین می‌گرفتم ازم خیلی اذیت شدم دخترم سالمه فقط کم وزن دنیا اومد

دکتر م هم گفت ممکنه شرایطت تکرار بشه ولی مشکلی نیست بیار ولی من از این میترسم که یه وقت زود به دنیا بیاد چیزی که دخترمو تهدید می کرد ولی خدا رو شکر به خیر گذشت 

عزیزم صد در صد بیار تا سنت بالاتر نرفته

مخصوصا اگر از لحاظ مالی میتونید تامین کنید هر دورا

منکه یدونه دارم و تو خرج لباس و پوشکش موندم طفلیرو

دگ مخام با لهجه خودما باهاتان حرف بینم... نمخا عارم بیه.... من ماله روستام بچه روستام.... بری حرفا قبلنمه بینین اگ مخاین تهمت بزنین دل بشکنین سی من حرف نزنین.... 
عزیزم صد در صد بیار تا سنت بالاتر نرفته مخصوصا اگر از لحاظ مالی میتونید تامین کنید هر دورا منکه ید ...

خیلی هم پولدار نیستیم ولی خوب از پسش برمیایم مشکلم پولی نیست دوست دارم کسایی که شرایط مشابه منو داشتن بهم بگن بارداری دومشون چه طوری بوده

عزیزم صد در صد بیار تا سنت بالاتر نرفته مخصوصا اگر از لحاظ مالی میتونید تامین کنید هر دورا منکه ید ...

دختر من هر پوشکین گرفتم براش پاش سوخت سر آخر کهنش کردم یه کهنه شورم گرفتم خیلی تو هزینه ها صرفه جویی شد 

من ۲۵ سالمه پسرم ۵ سالشه  فکر دومی افتاده بجونم همسرم هی میگ بیار بیار

منم موندم واقعا🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اگه وضعیت مالی خوبی دارین چرا که نه شغل همسرتون؟

مهندس مکانیکه وضعیت اقتصادیمون متوسطه البته که بهمون فشار خواهد اومد ولی نه اونقدر که نتوانیم از پسش بر بیایم