cactusgirl مدیر استارتر عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 233 عنوان گل و گیاه 77 بازدید | 12 پست سلام من ی دیفن باخیا دارم هر چی رشد میکنه برگاش کوچیکتر میشه پیش باغبون هم بردم تقویتی داد ولی همچنان برگاش کوچکتر میشه کسی می دونه باید چکارش کنم🥺 راستی بعد اینکه خاکش رو عوض کردم اینطوری شد سلام بر آنان که در پنهان خویش ، بهاری برای شکفتن دارند💫 1401/11/17 | 19:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13243 @شیدا78 سلام گلم. دیدم تاپیک زدین همین الان درباره دیفن باخیاگفتم شاید بتونین به این دوست عزیزمون کمک کنید❤😘 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
مینالوپز عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 35910 فصل عوض کدنش نبودهوقتی عوض میکنین خاک دور ریشه باشه وخدایی که بشددددت کافیست❣
cactusgirl مدیر استارتر عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 233 @شیدا78 سلام گلم. دیدم تاپیک زدین همین الان درباره دیفن باخیا گفتم شاید بتونین به ا ... ممنون🥺 سلام بر آنان که در پنهان خویش ، بهاری برای شکفتن دارند💫
mahiii7713 عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 2527 گلدانش کوچیک نیس؟ نور مناسب بهش میرسه؟ افغانستانی محترم تو تاپیک من نیا پست منم ریپلای نکن باتشکر ...لینک کارزار برای اعتراض و رسیدگی به ورود افغان ها https://www.karzar.net/86199
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13243 ممنون🥺 قربونت عزیزم😍❤ان شاءالله مشکلتون حل بشه 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
cactusgirl مدیر استارتر عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 233 فصل عوض کدنش نبوده وقتی عوض میکنین خاک دور ریشه باشه شهریور عوض کردم نمیدونم فصلش بوده یا نه 🥲 سلام بر آنان که در پنهان خویش ، بهاری برای شکفتن دارند💫
ویتوکورلئونه عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 13871 چه جالب ، منم از وقتی به دیفن باخیام یکم خاک جدید اضافه کردم هرچی برگ درمیاد کوچیک میمونن بزرگ نمیشن ❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
cactusgirl مدیر استارتر عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 233 گلدانش کوچیک نیس؟ نور مناسب بهش میرسه؟ نه کوچیک نیست ، صبحا دو ساعت نور غیر مستقیم میخوره از پشت شیشه ، به نظرتون کافیه نورش؟ سلام بر آنان که در پنهان خویش ، بهاری برای شکفتن دارند💫
mahiii7713 عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 2527 نه کوچیک نیست ، صبحا دو ساعت نور غیر مستقیم میخوره از پشت شیشه ، به نظرتون کافیه نورش؟ آره نورش کمه جاشو عوض کن افغانستانی محترم تو تاپیک من نیا پست منم ریپلای نکن باتشکر ...لینک کارزار برای اعتراض و رسیدگی به ورود افغان ها https://www.karzar.net/86199
cactusgirl مدیر استارتر عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 233 چه جالب ، منم از وقتی به دیفن باخیام یکم خاک جدید اضافه کردم هرچی برگ درمیاد کوچیک میمونن بزرگ نمیشن ... 🤦🏻♀️ سلام بر آنان که در پنهان خویش ، بهاری برای شکفتن دارند💫
cactusgirl مدیر استارتر عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 233 آره نورش کمه جاشو عوض کن ممنونم🙏 سلام بر آنان که در پنهان خویش ، بهاری برای شکفتن دارند💫