2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

11565 بازدید | 27 پست

سلام دوستان من یه ساله که نامزد کردم وتو این دوران رابطه کامل داشتیم ومن بعد یک سال زگیل تناسلی داخل واژن گرفتم ودکتر گفت پیشرفت کرده ‌سه تیپ خطرناک گرفتم گفت باید جراحی شه که به جز بیهوشی خود جراحی نیم ساعت طول کشید الان خیلی افسرده شدم من رابطه باشخص دیگه ای چه قبل نامزدی چه بعدش نداشتم از دکتر پرسیدم که شوهرم ینی باشخصی که مبتلا بود رابطه داشت که منم گرفتم جواب درست حسابی نداد ولی شوهرم رو پوستش به ظاهر چیزی دیده نمیشه و حتی چندین بار گفتم بهش قسم خورده که نداشته ینی دروغ میگه!؟ شایدم قبل نامزدی رابطه داشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اسی جان به نامزدت دلتو بد نکن، منم متاسفانه گرفتم چند سال پیش، دکتر گفت بخاطر پوست بشدت حساست گرفتی، من از استخر گرفتم چون نه اپیلاسیون رفتم نه هیچ جا،فقط همون سال خیلی استخر میرفتم

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
نه اسی جان به نامزدت دلتو بد نکن، منم متاسفانه گرفتم چند سال پیش، دکتر گفت بخاطر پوست بشدت حساست گرف ...

من عفونت شدیدم داشتم ولی هرجا هر مطلبی خوندم نوشته ۹۰ درصد یکی از پارتنرا مشکل داشته 

چرا لیزر رفتم ۸ جلسه فول بادی ولی بعد اینکه مبتلا شدم نرفتم آخه داخل واژن بود زگیل من بار اطراف واژن ...

منم چند جلسه است میرم خیلی نگرانم ،اخه فقط یه سلفون میکشه رو دستگاه بعد میماله همه جا

من عفونت شدیدم داشتم ولی هرجا هر مطلبی خوندم نوشته ۹۰ درصد یکی از پارتنرا مشکل داشته 

خب اون ده درصد چی؟؟؟؟؟؟؟؟نه دیگه برای منم شوهرم خدارو شکر سالم بود من گرفته بودم، منم که اصلا دستمم به نامحرم نخورده بود، نه دکتر گفت از استخر گرفتی

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

از طریق لیزر،،سونوی واژینال،،تیغ آلوده،،مایوی مرطوب آلوده هم منتقل می شه.این ویروس تا ۲۴ ساعت تو محیط مرطوب زنده می مونه و خیلیا مجرد بودن و رابطه ی جنسی نداشتن اما از طریق لیزرای رولی گرفتن.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
منم چند جلسه است میرم خیلی نگرانم ،اخه فقط یه سلفون میکشه رو دستگاه بعد میماله همه جا

لیزر کار من فقد ضد عفونی میکرد سلفون نمیکشه ولی خپ برا من داخل بود ربطی به لیزر نداره

خب اون ده درصد چی؟؟؟؟؟؟؟؟نه دیگه برای منم شوهرم خدارو شکر سالم بود من گرفته بودم، منم که اصلا دستمم ...

من به دکترم گفتم شوهرمم لازمه پیش دکتر ارولوژی بره گفت نه لازم نیس اون انتقال داده، دیگ باشه هم بدنش مقابله میکنه توآقایون اینجوریه دکتر منم بهترین دکتر زنانه توشهرمون خیلی هم سرش شلوغه  

از طریق لیزر،،سونوی واژینال،،تیغ آلوده،،مایوی مرطوب آلوده هم منتقل می شه.این ویروس تا ۲۴ ساعت تو محی ...

لیزر فول بادی رفتم ولی خپ اگه از لیزر بود اطراف واژن میگرفتم برامن داخل بود