2777
2789
عنوان

پلیس فتا و هک

169 بازدید | 20 پست

دوستان چندروز پیش یکی وارد پیجم شده بود که نمیشناختمش ایشون بجای من رفت دایرکت دوست پسرم و کلی تهدید کرد

فحشای رکیک

گفت به مادری ازتون..

گفت عکساشو پخش میکنم

ولی به جاهای دیگه گوشیم دست پیدا نکرد گوشی فروشه هم گفت هیچکس نمیتونه وارد گالری بشه بدون اینکه گوشیت دردسترسش نباشه

خیلی استرس دارم

رمز پیجو عوض کردیم و دیلیت زدیم و دوری میشه که خبری نیست

اما دوست پسرم اومد رو پیجم دوباره پیجمو برگردوند تا ببینیم طرف کیه واقعا

دوستان بنظرتون دوباره برمیگرده؟

راستی به فالورای پیجمم پیام داده بود که من جن..و معذرت میخوام خیلی زیاد عذرمیخوام

یه عکس قدی داشتم تو هایلایتام از کمر به پایین گذاشته بود پروفایل..

گفت میرم پخش میکنم ولی اگه چیزی دستش بود با اونا تهدید میکرد چون ما گفتیم بفرست و نفرستاد

گفت ابروتونو میبرم میام جلو مدرست ولی خبری نشد.

حرفاش مشکوک بودن یبار گفت ۵۰ میلیون میخوام بعد گفت ۱۰۰ میلیون بعدش گفت هیچی نمیخوام

چرت و پرت میگفت

فحشای رکیک میداد

اولش دوست پسرم ترسید شروع کرد التماس که چی میخوای و فلان اونم میگفت بیشتر التماس کن خوشم میاد

آخرشم دعواشون شد فحش کشیدن

و نمیدونم چی بگم واقعا

اعصابم خورده استرس دارم به خانوادمم نمیتونم بگم

چرا حس کردم بازی دوست پسرته

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به عکسات دسترسی داشت چیز دیگه پروفایل میزاشتدلیت اکانت مگه نزدی چطوری برش گردوند

منم دقیقا همینو میگم ولی بازم استرسش ولم نمیکنه من راضی نیستم حتی عکسای پیجم دست طرف باشه

منم دقیقا همینو میگم ولی بازم استرسش ولم نمیکنه من راضی نیستم حتی عکسای پیجم دست طرف باشه

من یکی عکس پروفایلم و گذاشته بود پروفایل خودش پیجش و گزارش دادم خود اینستا بستش

اگر با عکست پیجی چیزی زد اینکارو میتونی کنی ولی زیاد سخت نگیر چون عکسای پیجت بوده

همین کارو کردم دوست پسرم پیج قبلیو برگردوند طرف بیاد ببینیم کیه

هایلایت و پست های پیج قبلیت رو حذف کن پس...

رمزت قابل حدس بوده؟ مثلا شماره تلفن اینا؟ رمز پیچیده بذار هم شماره ات هم ایمیلت رو وارد کن

پیج قبلی هم بزن دسترسی بقیه ی کسانی که فک میکنین پیجت روی دستگاهشونه رو قطع کن