2777
2789
عنوان

بچه ها سلام میشه صحبت کنید با من 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 45 پست
خب پس چرا ناراحتی 

وابسته ش شدم ..همین ..خیلی باور کرده بودم وقتاییو ک دستمو میگرفت یا آرومم میکرد ..دلم برای حرفاش کاراش تنگ شده می‌سوزم ازینکه اصلا دیگه منو یادش نیست 😔😔😔😔😔

عزیزم هیچ حرفی از آینده نمی‌زد چندین نفرو اینطوری نابود کرده بود یه مدت ارتباط میگرفت رابطه جنسی برق ...

خوب کردی. 

ولش کردی. 

ولی رابطه تا حدودی با آدم ک دوست داره و دوسش داری. ایرادی نداره ک 

بهت تبریک میگم ک برای خودت ارزش قائلی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چندروز مونده بود به عقدم نامزدم به بدترین شکل رفت و دقیقاً فرداش ازدواج کرده بود.تمام اون شب و رو ...

عزیزم اون آدم بجای زندگیش کارمای این کاری که در حق شما کرده بهش برمیگرده مطمئنم .‌.ما دختریم و احساسی .‌.‌در احساس هم انتقام وجود نداره تنها کاری که میشه کرد بقول شما اینه ک روی پای خودمون بایستیم و واگذارشون کنیم به خدا 

مگه میشه. مگه تو میتونی غذا نخوری  درسته ک دختر مردم هیچ وظیفه ای در قبال  غریزه ایشون ند ...

خب به چه حقی میتونه از دختر مردم بخاد؟؟ بره از دخترای فامیلش بخاد 

حرفا میزنیا... این که شما میگی قانون جنگله نیازشو رو هر کی دستش اومد خالی کنه.. با دروغ دلشو بدست بیاره و... 

حتی بعضی حیوونا هم تک جفتن حتی بعد مرگ همسرشون با اینکه حیوونن و فقط غریزه هستن جفت انتخاب نمیکنن 

عزیزم اون آدم بجای زندگیش کارمای این کاری که در حق شما کرده بهش برمیگرده مطمئنم .‌.ما دختریم و احساس ...

آره منم سپردمش دست خدا.دیگه ذره ای پیگیرش نشدم.

تمام عکس و فیلمامون و آهنگایی که باهم گوش میکردیم و ریختم تو فلش تا تو گوشیم نباشن.انگشتری هم که برام خریده بود(البته طلا نبود)گذاشتم داخل جعبه ش و فلش رو هم گذاشتم تو همون و از جلو چشمم دورشون کردم

همه جای ایران سرای غم است...
آره منم سپردمش دست خدا.دیگه ذره ای پیگیرش نشدم. تمام عکس و فیلمامون و آهنگایی که باهم گوش میکردیم و ...

عزیزم 😔😔..از عمق وجود درکت میکنم البته شما خیلی براتون سخت تر بوده ...اما خدای ما هم بزرگه ..‌

خیانت میکرد  بعد منم وقتی برمیگشت میبخشبدم  تهش بهانه آورد و رفت

واقعا چقدر بعضی از پسرا بی چشم و رو ان ...نه محبت نه عشق هیچی نمیفهمن متاسفم عزیزم برای روزای قشنگی که تلف کردیم هر دو برای این آدما ...ولی یجایی باید خودمونو جمع و جور کنیم و پاشیم ...اولین آدم و آخرین آدمی نبودیم که نامردی دیدیم 

واقعا چقدر بعضی از پسرا بی چشم و رو ان ...نه محبت نه عشق هیچی نمیفهمن متاسفم عزیزم برای روزای قشنگی ...

دقیقااا:)

فکر کن یه عالمه بدی کنه بعد تهش بندازه همه چیزو تقصیر تو 

..

من ایدی تگراممو میدم تو خصوصی اگه دوس داشتی پیام بده باهم حرف بزنیم شاید یتونیم راحت تر کنار بیایم

عزیزم متاسفم 😔😔 چشمای قشنگت اشکای قشنگت خیلی با ارزش تر از اینه که برای این آدم به هدرشون بدی  ...

آره خب الآن آهنگ رو عوض میکنم پا میشم قر میدم😂والا بخدا.اونا لیاقت مارو نداشتن بعد بشینیم واسه بی لیاقتیشونم گریه کنیم

همه جای ایران سرای غم است...