2777
2789
عنوان

بچه ها سلام میشه صحبت کنید با من 😔

1314 بازدید | 45 پست

بچه ها حدودا یک ماهه که با دوست پسرم کات کردم ..اولش که باهام ارتباط گرفت گفت من تورو واسه رابطه جنسی نمیخام می‌خوام کنارت آروم باشم ..چون از رابطه جنسی با دوس دخترای قبلش خسته شده بود ..‌بعد از سه ماه بهم فشار آورد که یا بیا رابطه داشته باشیم یا برو ...منم رفتم و ولش کردم 😔...چون نمی‌خواستم بعدش مثل دستمال کثیف از زندگیش پرتم بده بیرون ...دو روزه فهمیدم رل زده با کسی که ۱۱ سال ازش بزرگ تره ...و من تمام این یک ماهو منتظر برگشتش بودم در صورتی که اون داشته مخ یکی دیگه رو میزده .‌‌..خیلی حالم بده بچه ها ..تورو خدا سرزنش نکنید من دوسش داشتم اما اون فقط هوس باز بود .‌..چیکار کنم حالم بهتر بشه دارم می‌ترکم از ناراحتی 😔😔😔😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وابستش شدی دوسش نداری ک 

وگرنه خودت ب چشم دیدی چقد ادم پستی بوده 

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….

فقط انقد خوشحال باش الان که هیچوقت نبودی. چرا وقتی میفهمی که بدبخت نشدی و دستمال نبودی و نشدی و خیانت دوباره ندیدی و کلا خدا دوستت داشته باید ناراحت باشی؟ تو الان باید شاد شاد باشی. لطفا حالتو خووووووب کن عزبز

مشاور حقوقی شما. سوال داشتید در خدمتم. سروش:@miladigi2007
ولش کردی برای چی 

میگفت بیا رابطه جنسی داشته باشیم ...من میدونستم اگر رابطه هم داشته باشیم بعد چند ماه ولم می‌کنه چون به سر خیلیا این بلارو آورده بود ..نخواستم به سرنوشت اونا دچار بشم و ولش کردم 

سرزنشت نمیکنم ولی باید کنار بیای همه پسرا همینن اینقدر که تو بهش فکر می‌کنی اون ثانیه ای به یادت نیست پس خودتو کوچیک نکن قوی به زندگیت ادامه بده

خدایا خودت بساز خودت بسازی قشنگتره

عزیزم خیلی کار درستی کردی که ولش کردی خیلی قوی هستی آفرین که احساست به عقلت غلبه نکرد 

گذر زمان همه چیو درست میکنه فقط صبر کن

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫