zahraaaa975 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 693 عنوان نذر سفره حضرت علی اصغر... 143 بازدید | 6 پست خانوما من نذر سفره حضرت علی اصغر دارم برای بچه دار شدنم انشاالله حاجتم بگیرم از علی اصغر ولی نمیدونم تو سفرش چیا میذارن و اداب و رسومش چجوریه اونایی که رفتن میشه بگید؟ 1401/11/17 | 16:51 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دانمارکی_خوشمزه عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 1825 ب حق خودش نی نی سالم بغلت بیاد.منم دعاکن سرسفرت عزیزم خدا بهم بچه سالم بده بی دردسر ۳سال خاموش خوندم.دیگه اومدم روشنایی😆🥰
zahraaaa975 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 693 ب حق خودش نی نی سالم بغلت بیاد.منم دعاکن سرسفرت عزیزم خدا بهم بچه سالم بده بی دردسر ایشالا به توام میده من میخوام نی نی دار شدم نذرمو ادا کنم دوست دارم خودشم باشه چشم دعا میکنم
خداجونم_تنهام عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 94 ب حق خودش نی نی سالم بغلت بیاد.منم دعاکن سرسفرت عزیزم خدا بهم بچه سالم بده بی دردسر اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ نایب میشم واسه ختم قرآن وانواع چله ودعا...درخواست بدید لطفا🙏خدای مهربونم فقط تورو دارم❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ❤️
خداجونم_تنهام عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 94 ایشالا به توام میده من میخوام نی نی دار شدم نذرمو ادا کنم دوست دارم خودشم باشه چشم دعا میکنم اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ نایب میشم واسه ختم قرآن وانواع چله ودعا...درخواست بدید لطفا🙏خدای مهربونم فقط تورو دارم❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ❤️
دانمارکی_خوشمزه عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 1825 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَد ... ممنونم عزیزم خداخیرت بده❤😘 ۳سال خاموش خوندم.دیگه اومدم روشنایی😆🥰
دانمارکی_خوشمزه عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 1825 ایشالا به توام میده من میخوام نی نی دار شدم نذرمو ادا کنم دوست دارم خودشم باشه چشم دعا میکنم انشالله ب حق علی اصغر.ممنونم عزیزم خیرببینی ۳سال خاموش خوندم.دیگه اومدم روشنایی😆🥰