2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من .قطرشو .روزی 40 قطره سر صبح غیر ناشتا با شکم خالی .البته ول که کردم چندتا جوش چرکی زدم.ولی خداروش ...

عزیزم میشه جواب مو بدی میخوام برم بخرم قطرش بهتره یا قرصش؟ از روز چندم بخورم؟ تو پریودی هم باید بخورم؟

موقع پریودم باید بخوری؟ کلا از روز چندم شروع کنم بهتره؟

همیشگی استفاده کن اگه اقدام به بارداری نداری.. روی بروشور نوشته توی پریود هم استفاده کنین ولی ممکنه خونریزی رو یکم زیاد کنه میتونی وقتی یکم پریودت کم شد بخوری 

من تو این حالتم ولی ریزش مو و جوش و موی زائد دارم

منم دقیقا عین شما قبلاً با دارو پریود میشدم ولی دیگه قرص نخوردم یه ماه بعدش خودم پریود شدم  مو جلو سرم ریخته ولی دوباره داره رشد می‌کنه 

الهی‌ گاهی نگاهی
همیشگی استفاده کن اگه اقدام به بارداری نداری.. روی بروشور نوشته توی پریود هم استفاده کنین ولی ممکنه ...

اها مرسی 

نه قصد باردارب ندارم ضرر نداره همیشه؟ 

شما ریزش موهم دارین تاثیر داره رو کم شدن ریزش؟

من پلی کیستیکم.. بازو و کمرم جوش میزنه و بدنم بخصوص پاهام پرموئه موی زائد دارن پاهام اما صورتم خداروشکر نداره..  ولی پریودم تقریبا منظم بود ولی ازمایش دادم و فهمیدم پلی کیستیکم.. اولش دکتر بم یه قرص مزخرف داد اسمشو یادم رفته سه ماه خوردم جوشام کم نشدن.. به توصیه نی نی سایتیا قرص ویتاگنوش دقیقن شیش ماه خوردم از خرداد تا اذر همین سال اما اثر خاصی ازش ندیدم پریودم منظم بود از اولش ولی جوش و موهای زائدم بدنم کم نشد.. الان دارم یه درمان دیگه رو انجام میدم

اِبتَسِمْ فَلَنْ یُتِغَیِر اِلْعالَم بِحُزنِک..لبخند بزن اینک دنیا با اندوه تو تغییر نمیکند