2777
2789
من پلی کیستیکم.. بازو و کمرم جوش میزنه و بدنم بخصوص پاهام پرموئه موی زائد دارن پاهام اما صورتم خدارو ...

عزیزم پلی کیستیک رو از کجا میشه فهمید.همون کیسته؟

با سونوی شکمی یا داخلی؟

عزیزم پلی کیستیک رو از کجا میشه فهمید.همون کیسته؟ با سونوی شکمی یا داخلی؟

من که فقط ازمایش برام نوشت تو ازمایش معلوم شد که پلی کیستیکم

اِبتَسِمْ فَلَنْ یُتِغَیِر اِلْعالَم بِحُزنِک..لبخند بزن اینک دنیا با اندوه تو تغییر نمیکند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا چی خوردی؟ پلی کیستیکی؟

یجورای اره. یعنی جوری شده بودم که هر 3 یا 4 ماه پری میشدم .یعنی برای اینکه پریود بشم دکتر 4 تا امپول داده بود که همرو باید تو  یروز میزدم .خسته شدم از امپول تا اینکه این دارو رو یکی بهم معرفی کرد خوردم چندماه بعد ول کردم .الان خداروشکر خوب شدم .البته اینم بگم من خیلی تحت فشار عصبی و استرس بودم که فشارو استرسمم کم کردم تا خوب بشم .در کنارش جوشونده ی میخک هم میخوردم تا پری بشم .

سونوگرافی که رفتم دکتر گفت مرحله ی اول پلی کیستیکم منم پری نمیشدم دیگه این دارو رو شروع کردم تا خوب بشم .تو اینترنت هم راجبش خیلی تحقیق کردم و نظرات و خوندم که نوشته بود داروی معجزه ی زنان .تو نت راجبش بخون /البته بیشترین دلیل پری نشدنم همون استرس و فشار روانیم بود

عزیزم میشه جواب مو بدی میخوام برم بخرم قطرش بهتره یا قرصش؟ از روز چندم بخورم؟ تو پریودی هم باید بخور ...

من یادم نمیاد اما فکر کنم من روزای پریودی نمیخوردم وقتی پریم قطع میشد میخوردم و اینکه شنیده بودم قطرش بهتره.من خود سر  شروع کردم به خوردن /تو نت راجع به مصرفش تحقیق کن .تاپیک های زیادی هم راجعبهش زدن تاحالا .سرچ کن ویتاگنوس نی نی سایت /میاره

من یادم نمیاد اما فکر کنم من روزای پریودی نمیخوردم وقتی پریم قطع میشد میخوردم و اینکه شنیده بودم قطر ...

خیلی ممنون عزیز الان خریدم قطره شو از فردا میخورم منم استرس فشار عصبی زیاد داشتم 

ان شالله همیشه سالم باشی و هیچوقت این مریضی لعنتی سراغت نیاد  

خیلی ممنون عزیز الان خریدم قطره شو از فردا میخورم منم استرس فشار عصبی زیاد داشتم  ان شالله همی ...

مرسی قربونت .توهم انشاالله زود خوب بشی .ناامید نباش منم همیشه فکر میکردم به اخر رسیدم اما امیدمو ول نکردم .روشای زیادی رو امتحان کردم تا خوب بشم .امیدوارم زوده زود خوب بشی .