2777
2789
عنوان

مردن تو راه دولت شهید حساب میشه؟؟

363 بازدید | 23 پست

به فرص اگه یه کارمند تو محیط کارش آتش سوزی بشه فوت کنه شهید بحساب میاد؟؟

یا سربازی ک تو خدمتش تصادف کنه هم شهید حساب میشه؟؟

بگو یا زینب بگو یا حسین

فک نمیکنم 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارمند دولت داره پول می‌گیره رایگان مگه کار میکنه

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا

ن بابا ما اقواممون پارسال سرخدمت سیم برق افتاده بود رو برجک بارندگی بود برقش گرفت فوت شد نگفتن شهید 

.

میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستید😍۱۸/۶/۱۴۰۱ بی بی چکم بعدازیکسال انتظارمثبت شد 😍خدایاشکرت😍
فکر کنم کسی که جرمی نکرده کشته بشه شهید محسوب میشه مثلا تو تصادف کشته بشه 

در پیشگاه خدا هرکس در حال انجام کار خیر تامین معاش حلال و رسیدگی به خانواده کلا هدف خیر از دنیا بره شهیده 

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf