2789
عنوان

زن دوم ...

324 بازدید | 12 پست

روزی زنے از یک ﺣﻘﻮقدان ﭘﺮﺳﯿﺪ:

ﺗﺎ ﮐﯽ ﻣﯽ ﺧﻮاهید ﺑﻪ ﻣﺮدان اﺟﺎزه ﺑﺪهید زن دوم ﺑﮕﯿﺮند؟؟!!

ﺣﻘﻮقدان ﮔﻔﺖ :

ﺗﺎ زﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ زﻧﻬﺎ ﯾﺎد ﺑﮕﯿﺮند زن دوم ﻫﯿﭻ ﻣﺮدی نشوند...

"از ماست که بر ماست"

سیمین_دانشور#  

سلام بر آنان که در دیدار اندک اند و در یاد بسیار...

حققققققق

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه همین و میگم

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

از ماست که بر ماست، شعارِ خودمان بود. آن دزدِ پدرسوخته یار خودمان بود! دادیم به او قدرت و تویِ سرمان زد. این‌میوه ی ممنوعه ویارِ خودمان بود!

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است🥹❤️‍🔥🌱️ 
از ماست که بر ماست، شعارِ خودمان بود. آن دزدِ پدرسوخته یار خودمان بود! دادیم به او قدرت و تویِ سرمان ...

🥲👌

سلام بر آنان که در دیدار اندک اند و در یاد بسیار...

زنها گولخورشون  ملسه...مثلا مرده  کلی گریه زاری میکنه که زن اولمو  مامانم  برام بزور گرفته الانم مادر بچمه  نمیتونم طلاقش  بدم تو تنها عشق منی من با تو عشقو  تجربه کردم...تروخدا خودتو از من دریغ نکن دنیا با من بد کرد تو با من بد نکن  و از این خزعبلات😏