2777
2789
عنوان

زن دوم ...

323 بازدید | 12 پست

روزی زنے از یک ﺣﻘﻮقدان ﭘﺮﺳﯿﺪ:

ﺗﺎ ﮐﯽ ﻣﯽ ﺧﻮاهید ﺑﻪ ﻣﺮدان اﺟﺎزه ﺑﺪهید زن دوم ﺑﮕﯿﺮند؟؟!!

ﺣﻘﻮقدان ﮔﻔﺖ :

ﺗﺎ زﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ زﻧﻬﺎ ﯾﺎد ﺑﮕﯿﺮند زن دوم ﻫﯿﭻ ﻣﺮدی نشوند...

"از ماست که بر ماست"

سیمین_دانشور#  

حققققققق

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خب مردا که نمیفهمن 

زنا باید یاد بگیرن زن دوم نشن

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

از ماست که بر ماست، شعارِ خودمان بود. آن دزدِ پدرسوخته یار خودمان بود! دادیم به او قدرت و تویِ سرمان زد. این‌میوه ی ممنوعه ویارِ خودمان بود!

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است🥹❤️‍🔥🌱️ 

زنها گولخورشون  ملسه...مثلا مرده  کلی گریه زاری میکنه که زن اولمو  مامانم  برام بزور گرفته الانم مادر بچمه  نمیتونم طلاقش  بدم تو تنها عشق منی من با تو عشقو  تجربه کردم...تروخدا خودتو از من دریغ نکن دنیا با من بد کرد تو با من بد نکن  و از این خزعبلات😏