2777
2789
عنوان

بی بی چک😬

1647 بازدید | 27 پست

دوزادهم روز تخمک گذاریم بوده اقدام کردیم،امروز بی بی زدم منفی شد.بنظرتون زود بوده؟🥲

اخه چندبار اینجا خوندم خانوما گفته بودن وقتی لقاح براشون انجام شده علائم داشتن مثلا پای راست و تخمدان راستشون درد میکرده،ولی من اخه هیییچچچ علائمی هم ندارم نه دلم درد میکنه نه هیچی🙁

منوهمسرمو نی نیمون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوهوم.اقدامی که همزمان با تخم گذاری بوده باشه.وگرنه قبلشم اقدام داشتیم بعداز پریودم

اسی خب مایکرویو نیست که انقدر سریع اینو بخون:هنگامی که جنین به مرحله بلاستوسیتی برسد یعنی لقاح انجام شده باشد و چندین سلول هم تشکیل شود، تقریبا شش تا 7 روز پس از بارور شدن، از مکان خود به سمت رحم حرکت می کند و روند لانه گزینی آغاز خواهد شد. در یک سیکل 28 روزه در صورت اقدام برای بارداری در زمان مناسب و طبیعی بودن همه شرایط حدودا روز 22 سیکل روز احتمالی لانه گزینی است (چند روز بعد از لانه گزینی تست بارداری مثبت میشود : https://ooma.org/%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D9%84%D8%A7%D9%86%D9%87-%DA%AF%D8%B2%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%85%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D9%85%DB%8C%D8%B4%D9%88%D8%AF-/).

اره بابا زود زدی حداقل ۱۴روز بعد از اقدام

اخه ینفر تو نی نی سایت نوشته بود مال من چهارروز بعد جواب داد😐یعنی ناامید نشم؟🥲البته ۲۷ ام هم موعده پریودمه.میشه پونزده روز بعداز اقداممون

منوهمسرمو نی نیمون
اسی خب مایکرویو نیست که انقدر سریع اینو بخون: هنگامی که جنین به مرحله بلاستوسیتی برسد یعنی لقاح انجا ...

عههه☺️خیالم راحت شد.اخه تعجب کردم ینفر تو نی نی سایت نوشته بود چهارروز بعداقدام تستش مثبت شده🥲

منوهمسرمو نی نیمون