2777
2789
عنوان

بی بی چک😬

| مشاهده متن کامل بحث + 1647 بازدید | 27 پست
باید لانه گزینی توی رحمت انجام بشه و بعد هورمونhcg ترشح بشه که تست مثبت میشه.امیدوارم باردار باشی

انشالله،برام دعا کنید ممنون میشم☺️

منوهمسرمو نی نیمون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم عجله نکن  من چهار ماه تو روز تخمک گذاری اقدام داشتم ولی باردار نشدم استرس نده بدنتو

جدی😐بعدش باردارشدی؟پریوداتون منظم بود؟

منوهمسرمو نی نیمون
خانما کسایی ک پریود نامنظم دارن روز تخمک گذاریشون کیه . پریودای من خیلی نامنظم اون ماه دوهفته عقب ا ...

کیت تخمک گذاری از داروخانه بخر

منوهمسرمو نی نیمون
اره هر ۲۸روز پریود میشم  هر ماه سه دو روز ۱۳و۱۴رو اقدام داشتم ولی بارددر نشدم بعدم دیگه کلا بی ...

خب تهش که چی؟ دکترمیرفتین خب،یا همچنان ادامه میدادین تا بگیره.تا یکسال طبیعیه

منوهمسرمو نی نیمون
اره هر ۲۸روز پریود میشم  هر ماه سه دو روز ۱۳و۱۴رو اقدام داشتم ولی بارددر نشدم بعدم دیگه کلا بی ...

دقیقا سرتاریخی که ماه قبل پریود میشی ماه بعدم میشی؟یا دوسه روز جلوتر؟

منوهمسرمو نی نیمون
خب تهش که چی؟ دکترمیرفتین خب،یا همچنان ادامه میدادین تا بگیره.تا یکسال طبیعیه

کلا یه مدت جو گرفته بود ب فکر بچه دوم بودم بعدش دیگه کلن قیدشو زدم رفتم دنبال درس و مشق 

فعلا یکی دارم ۵سالشه شاید ۵سال دیگه اقدام کنم 

کلا یه مدت جو گرفته بود ب فکر بچه دوم بودم بعدش دیگه کلن قیدشو زدم رفتم دنبال درس و مشق  فعلا ...

آهاا پس یکی داری،خوبه خب،لابد قسمت نبوده فعلا،موفق باشی عزیزم

منوهمسرمو نی نیمون