2777
2789

لایکم کنید لطفا

میخوام بدونم منم🙏

ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سه قطعه عکس 

کپی شناسنامه و کارت ملی اگه کارت ملی داری

کپی ریز نمرات دیپلمت 

هزینه ای که برای شهرتون ارسال کردنو پرداخت میکنی با فیشش میبری مدرسه بزرگسالان شهرتون 

قبلش برو قیمت هر درسو بپرس اشتباه پرداخت نکنی

وی متاهل میباشد و ۲۰۶ سفیدش تنها  به همسر وی تعلق دارد. قضاوت نفرمایید😂🌻
سه قطعه عکس  کپی شناسنامه و کارت ملی اگه کارت ملی داری کپی ریز نمرات دیپلمت  هزین ...

یسری فرمم میدن پر کنی ببری با مدارکت تو یه پوشه گیره دار

تا کی فرصت هست برای ثبت نام؟

اخر بهمن اعلام کردن ولی ممکنه تا اواسط اسفند تمدید شه قبل پایان بهمن برید مشکلی پیش نیاد

سه قطعه عکس  کپی شناسنامه و کارت ملی اگه کارت ملی داری کپی ریز نمرات دیپلمت  هزین ...

خب این هزینه کجا پرداخت کنیم 

سایت سنجش یا سایت آموزش پرورش ؟

ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....

از کجا بفهمیم هزینه چقدره ؟ شما از مدرسه پرسیدی 

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 

بچه هایی که خرداد قصد ترمیم معدل دارید براش وقت بزارید نوع طرح سوالات ، سطحشون و روش تصحیح تغییر کرده سرسری نگیرید و حتما از اردیبهشت براش وقت بزارید تا انشاالله نمرات خوبی کسب کنید

باید بری مدرسه بزرگسالان شهرتون یا اداره اموزش و پرورش دایره امتحانات روی سه تا فرم که بهت میدن هزینشم نوشتن 

خب این هزینه کجا پرداخت کنیم  سایت سنجش یا سایت آموزش پرورش ؟

شماره شبایی که تو فرم بهتون میدن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز