❤️ای تو بهانه واسه بودن ❤️ای نهایت رسیدن❤️ ای تو خود لحظه ی بودن❤️ تا طلوع صبح خورشید و دمیدن ❤️تو رو اون لحظه که دیدم، به بهانه هام رسیدم❤️ از تو تصویری کشیدم، که اونو هیچ جا ندیدم❤️ تو رو از نگاهت شناختم ،قصه از عشق تو ساختم❤️ تو رو از خودت گرفتم، با تو یک خاطره ساختم❤️من با این آهنگ زندگی کردم... زندگی ...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سه قطعه عکس کپی شناسنامه و کارت ملی اگه کارت ملی داری کپی ریز نمرات دیپلمت هزین ...
خب این هزینه کجا پرداخت کنیم
سایت سنجش یا سایت آموزش پرورش ؟
❤️ای تو بهانه واسه بودن ❤️ای نهایت رسیدن❤️ ای تو خود لحظه ی بودن❤️ تا طلوع صبح خورشید و دمیدن ❤️تو رو اون لحظه که دیدم، به بهانه هام رسیدم❤️ از تو تصویری کشیدم، که اونو هیچ جا ندیدم❤️ تو رو از نگاهت شناختم ،قصه از عشق تو ساختم❤️ تو رو از خودت گرفتم، با تو یک خاطره ساختم❤️من با این آهنگ زندگی کردم... زندگی ...
بچه هایی که خرداد قصد ترمیم معدل دارید براش وقت بزارید نوع طرح سوالات ، سطحشون و روش تصحیح تغییر کرده سرسری نگیرید و حتما از اردیبهشت براش وقت بزارید تا انشاالله نمرات خوبی کسب کنید
وی متاهل میباشد و ۲۰۶ سفیدش تنها به همسر وی تعلق دارد. قضاوت نفرمایید😂🌻