2777
2789
بچه هایی که خرداد قصد ترمیم معدل دارید براش وقت بزارید نوع طرح سوالات ، سطحشون و روش تصحیح تغییر کرد ...

امتحانات ترمیم دی که زیاد تغییری نکرده بود چجوری میخوان برای خرداد تغییرش بدن؟

این که خیلی بی انصافی خب اونایی هم که برای دی ترمیم زدن نتیجه رو برا کنکور ۴۰۲ میخواستن 

باید براهمه یکسان باشه

یا رب نظر تو برنگردد🌷
مگ این خبرو تکذیب نکردن؟ از چه منبعی میگید اینو؟

برای بچه ها پرسیدم اینو گفتن ولی گفتن احتمال تمدیدش هست نگرانی نداره میتونید زودتر ثبت نامتونو انجام بدید که استرسی مبنی بر عدم انجام و تکمیل این فرایند ترمیم معدل نداشته باشید

عنوان کردم از مدرسه بزرگسالان شهرتون اطلاعات کسب کنید

وی متاهل میباشد و ۲۰۶ سفیدش تنها  به همسر وی تعلق دارد. قضاوت نفرمایید😂🌻

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من یه بار تاییدیه تحصیلی برای دانشگاه گرفتم 

برای ترمیم معدل باید دوباره بگیرم ؟

❤️ای تو بهانه واسه بودن ❤️ای نهایت رسیدن❤️ ای تو خود لحظه ی بودن❤️ تا طلوع صبح خورشید و دمیدن ❤️تو رو اون لحظه که دیدم، به بهانه هام رسیدم❤️ از تو تصویری کشیدم، که اونو هیچ جا ندیدم❤️ تو رو از نگاهت شناختم ،قصه از عشق تو ساختم❤️ تو رو از خودت گرفتم، با تو یک خاطره ساختم❤️من با این آهنگ زندگی کردم... زندگی ...

امتحانات ترمیم دی که زیاد تغییری نکرده بود چجوری میخوان برای خرداد تغییرش بدن؟ این که خیلی بی انصاف ...

دی سطح سوالا سخت تر شده بود اکثر نمرات بچه حتی کاهش هم پیدا کرده بود نحوه سوالات مثل سال های قبل نبود اگر خودتون رو توی شرایط امتحان بزارید متوجه بالاتر رفتن سطح سوالات میشید

دی سطح سوالا سخت تر شده بود اکثر نمرات بچه حتی کاهش هم پیدا کرده بود نحوه سوالات مثل سال های قبل نبو ...

الان میتونم ثبت نام کنم ؟ یا هنوز ثبت نامش شروع نشده 

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 
امتحانات ترمیم دی که زیاد تغییری نکرده بود چجوری میخوان برای خرداد تغییرش بدن؟ این که خیلی بی انصاف ...

متاسفانه هیچ کسی نمیتونه براشون حدودی تعیین کنه و هر کار میخوان میکنن و فرصت اعتراض کافی هم برای دی ماه ندادن 

همه مشاور ها دبیران ومدیران مدارس و حتی دانش اموزان شاکی هستن 

اینه که تنها ضد حمله شما کنکوریای عزیز تلاش چند برابر برای نمره بالاس به طوری که مصحح و حتی خود طراح ایرادی از کار شما نگیرن

امسال هیچ چیز قاعده و قانونی نداره

الان میتونم ثبت نام کنم ؟ یا هنوز ثبت نامش شروع نشده 

طبق بیانیه اموزش پرورش ثبت نام از ۱۰ بهمن اغاز شده برای اطمینان به مدرسه بزرگسال شهرتون مراجعه کنید و اگر شرایط حصور رو ندارید تلفنی ازشون بپرسید 

من برای بچه های اصفهانپرسیدم اینو گفتن

طبق بیانیه اموزش پرورش ثبت نام از ۱۰ بهمن اغاز شده برای اطمینان به مدرسه بزرگسال شهرتون مراجعه کنید ...

ممنون برا راهنماییتون 

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️