بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میکی دو ماهشهههه خیلی براش زوده غذا.. شیر و غذای خشک و مخصوص داره .. گناه داره بهش نمیسازه...برو از مغازه ای که پت شاپ هست برای لباس سگ و گربه و چیز میزای مخصوص اینارو میفروشن اونجا برو براش بگیر دامپزشک رو ولش کن.. فقط واکسن میزنه شناسنامه گرفتی براش؟
ساقیا ته استکان هایت نمیگیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری... از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂
تو کل دنیا نجس نیست حالا چون گوشمون کردن نجسه یعنی نجسه؟فقط ما ایرانیا همه چیو سخت کردیم
چون ما حرف خدای خودمون رو قبول نداریم از وقتی که تو گوشمون کردن سگ نجس نیست بیار تو رختخوابت و پشت کردیم به حرف خدایخودمون که گفت سگ. حتی مو و نفسش هم نجسه و فقط باید به عنوان نگهبان تا دم خونه ازش نگه داری بشه نه تو رختخواب و رو فرش خونت.... واسه اینه که اینهمه بلا و سختی زیاد شده چون درست نفهمیدیم حرف خالق خودمون رو... اینو کلی گفتم نه فقط برای این موضوع
قیافه سگ بیچاره محزون... فک کنم یه جای نگهداریت اشتباهه.. یا جاش عوض شده یا غذاش.. جای دستشویی رو میدونه؟
ساقیا ته استکان هایت نمیگیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری... از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂