2777
2789
همون غذای خشک غذای مخصوصشونه دیگ منظورم همونا بود،اره خب قیمتاش بالاس،بیشتر اونارو معمولا ب عنوان تش ...

نه آخه قق ب تیکه مرغ دادم بهش البته سیب زمینی هم کنارش دادم شاید اون نساخت بهش

واای چه قد کوچولوئه😍🥺

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کسی عقایدی دارع بنظر من خانوادم نجست نیست 😊

نجس رو نمیدونم ولی کثیف ک هست،دستشویی میکنه،مگه تو حیاط نگهداری شه

البته هر طور راحتید ولی امیدوارم ب همسایه ها آزاری نرسونه

نی نی یار نصفه شب هستم،روزها هم اضافه کاری وایمیسم😁تا حالا ده بار ترکیدم از سال ۹۷😐😐
با احترام‌به همه اونایی ک حیوان خونگی دارن  اسی جسارت نباشه ولی واقعا چندشتون نمیشه چجوری میش ...

تو کل دنیا نجس نیست حالا چون گوشمون کردن نجسه یعنی نجسه؟فقط ما ایرانیا همه چیو سخت کردیم

نه آخه قق ب تیکه مرغ دادم بهش البته سیب زمینی هم کنارش دادم شاید اون نساخت بهش

همون دیگ،کم کم هم بش بده سرخ کردنی اصن نده،ی ذره بزرگ تر شه همه چی میخوره سگ خواهرشوهرم همه چی خواره سالاد با سس هم میخوره انقدشکموعه🤣

خنده هامون بوی بغضیو میدن ک آغشته شده تو تنفر.

غذاش خیلی مهمه انقدر مهمه که میتونه باعث کشتنش بشه مت ی سگ قبل این داشتم مرد.... مخصوصا تا قبل سن یک سالگی احتمال مرگشون بالاس.... کامل واکسن هاشو بزن اول از همه... بعدم ب نظرم با دامپزشک صحبت کن من دقیق یادم نمیاد ولی فکر کنم اگه هنوز دندونش کامل در نیومده بهش شیر بدون لاکتوز بده... غذای خشک مخصوص سگ مال نژاد کوچک بده زیر یک سال بعدش چون پروتینش فرق داره بعد اگه مادس پریود میشه باید بدونی

اگه اسهال شد محلول ا ار اس از داروخانه بگیر بریز تو اب بدش

الانم باید غذای نرم بدی و غذا بدون هیچ ادویه پیاز هیچی ادویه براش سمه

همون دیگ،کم کم هم بش بده سرخ کردنی اصن نده،ی ذره بزرگ تر شه همه چی میخوره سگ خواهرشوهرم همه چی خواره ...

نه ابپزی میدم اطلاعات دارم راجبش فق این چون خیلی کوچیک بود نمیدونستم باید چیکار کنم

چرا خیلی تحت فشارم ولی خودم نخریدم بابا واسه کادو تولدم گرف

جای شما بودم قبول نمیکردم جسارتا

انرژی میگیره ازت و فکرت و مشغول میکنه

تو سن شما بهتر وقتتو برای کارای مهمتری بزاری ک در اینده برات سودمند باشه ..ب هر حال من تجربه ی شخصی مو گفتم 

یارب ، نظر تو برنگردد ...برگشتن روزگار سهل است...