2777
2789

اینا که مث سگای نگهبان گله نیستن که بهش مرغ دادی فک کنم آماده باید بری واسشون غذای مخصوص بگیری

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از کسی که خریدی باید می پرسیدی رژیم غذایی که تا حالا استفاده کرده چیه،تازه غذاهای جدید و باید کم کم با غذای قبلیش مخلوط کنی،مثلا اگه شیر می خورده سینه مرغ در حد یه بند انگشت پوره کن بریز توی شیرش

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤

چقدررر کوچولوعهههه ... اخههه مبارککک.. گرونه؟ نژادش چیه؟

مرغ براش زوده‌‌‌ ....

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂
غذا های مخصوص ی بنظرم خوب نیستن خیلی گرونه غذای خشک بد می‌ترسم بی کیفیت باشه 

همون غذای خشک غذای مخصوصشونه دیگ منظورم همونا بود،اره خب قیمتاش بالاس،بیشتر اونارو معمولا ب عنوان تشویقی میدن .الان کوچولوعه مرغ واسش سنگین بوده یا زیاد خورده احتمالا پس زده وگرنه مرغ میخورن

خنده هامون بوی بغضیو میدن ک آغشته شده تو تنفر.