2777
2789

شاید دعای محبته؟

لطفا برای نی نی دارشدنم یک صلوات بفرستین.🙏😔از سال 98منتظرم وامیدوارم یه روزی خدا عیدیمو بهم بده بالاخره مامان شم...   🤲 ❤ اسم کاربریاتون شاید یادم نمونه،اما امضاهای تک تکتون یادم میمونه و باامضاهاتون میشناسمتون. 😇 آدم سه حرفه اما آدم بودن خودش کلی حرفه...🌾.امضای هرکیو ببینم ک درخاست صلوات داره براش میفرستم اما شایدلایک نکردم. ☘️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بی نداره هزارتا دعا هم بنویسن مهم نیست تو قلبت و بده به خدا همیشه سوره ناس و فلق و بخون خداوند اجازه نمی ده اسیبی ببینی

❤لاتنس  ذکرالله❤ یاد خدا را فراموش نکن، روا بود که گریبان زهجر پاره کنم ، دلم هوای تو کرده بگو چه چاره کنم😭 یاصاحب الزمان

واقعا خدا لعنتشون کنه برای مادرشوهر بنده خدا من دعا گرفته بودن که بمیرع جالبیش اینه این بنده خدا نه کاری بع کسی داره نه ازارش به کسی میرسه یه سال بشدت مریض بود نمیتونست تکون بخورع نمیدونم چرا بعضیا اینقدر بدجنسن که نمیتونن خوشی یکیو ببینینن

مهم اینه دعا برای چیه بخون تا بفهمی محبت یا زبانبند یا جدایی

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
واقعا خدا لعنتشون کنه برای مادرشوهر بنده خدا من دعا گرفته بودن که بمیرع جالبیش اینه این بنده خدا نه ...

خدایی یه دلی دارن 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

من براخودم دعا موفقیت گرفتم توی زندگیم،بعدش یه روز ک رفتم برای امتحان دادن،مادرشوهرم رفته سر وسایلم عکس از دعاها گرفته،یه 4،5تا عکس گرفته،شانسی گوشیش توی دست شوهرم افتاد،منم دیدم عکس دعاهای منه،حذفشون کردم،الان میترسم فکر کنه چ دعاهایی بوده ک گرفتم تهمت نزنن،اصلا ب روش نیاوردم ک چرا اومده توی خونم و به وسایل شخصیم دست زده وعکس گرفته

لطفا برای نی نی دارشدنم یک صلوات بفرستین.🙏😔از سال 98منتظرم وامیدوارم یه روزی خدا عیدیمو بهم بده بالاخره مامان شم...   🤲 ❤ اسم کاربریاتون شاید یادم نمونه،اما امضاهای تک تکتون یادم میمونه و باامضاهاتون میشناسمتون. 😇 آدم سه حرفه اما آدم بودن خودش کلی حرفه...🌾.امضای هرکیو ببینم ک درخاست صلوات داره براش میفرستم اما شایدلایک نکردم. ☘️
از کجا متوجه شدید دعا واسش گرفتن؟

هر دکتری میبردیم اصلا خوب نمیشد روز به روز بدتر میشد یه نفر گفت ببرین پیش دعا نویس ما گفتیم نه بابا این خرافات چیه این حرفا چیه ما اعتقاد نداریم فلان اینا بعد دیدیم درمانش فایده ای نداره گفتیم این راهم میریم وقتی رفتن پیش دعا نویس اینا گفتن براتون دعا نوشتن ما باور نکردیم گفت توی‌باغچه خونتون خاکش کردن اون باغچه رو وقتی کندن دعا دیدن دقیقا بعد از اون روز شروع به خوب شدن کرد