خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭
پسربرادرشوهرم همیشه ازاون دنیا میگف همیشه میگف اون دنیاازاین دنیاخیلی بهتره خیلی اهل نماز وخدا بود و ...
خدا صبر بده ولی اگر تو فامیل با کسی هم سن وصمیمی بود مواظب اون باشید
یه زن یا هزار مشکل وسخت جونی برادر شوهرم تالاسمی ماژور دیابتیه و نارسایی قلبی و ریوی ۱۵ ساله خون دل بزرگش کردم چه شب تا صبح بیمارستان بغلم بعد از تزریق خون یا دسفرال میلرزید چه خون دل ها خوردیم تا رسید به ۱۵ سالگی چه شب تا صبح دنبال دارو نبودم دنبال دکتر نبودم اتاقش به جای تخت نوجوان تخت بیمارستان با دستگاه اکسیژن هست چه شب هایی که میلرزید وبیهوش تو بغلم بود هر دوچرخه که میدید اون شب برای من و شوهرم ماتم بود درمانده ترینم از ارزوهایی که گفته و نوشته مینویسم دوست دارم برم کوه دوست دارم دوچرخه داشته باشم دوست دارم کاکائو بخورم دوست دارم تخمه بخورم فوتبال نگاه کنم دوست دارم زنداداشم به جای کیف دارو برام کیف ورزشی بزاره دوست دارم یه شب بدون ترس از ...بخوابم
من میگم چرا تنی که سالمه با دستای خودت ببری زیر خاک باور کن خیلی ها هستن که به وجود تو نیاز دارن اگه ...
شهر ما کوچیکه نداره
خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭
ببین عزیزم اگر فکر میکنی باخودکشی از این ناراحتیا و غصه ها درمیای اشتباه کردی، اگر خودکشی کنی بدترش ...
خستم خیلی هر روز دارم.اشک میریزم خستم از لبخند اجباری😢یبارم تا حالا قرص خوردم ولی هیچیم نشد💔😑
دورت بگردم بذار خیلی ساده توضیح بدم برات خودکشی بدترین گناه و بزرگ ترین و غیرقابل بیخشش ترین ...
ولی تا موقعی ک تاوانش بدی تو جهنمی
خدا صبر بده ولی اگر تو فامیل با کسی هم سن وصمیمی بود مواظب اون باشید
باش ممنون🥲❣️
میخوام اینو بدونی که؛ اشکالی نداره اگه هنوز به جایی که میخوای باشی نرسیدی. هر چیز خوبی تو زندگی هزینه داره و زمان میبره تا بدست بیاد. پس خودتو با دیگران مقایسه نکن چون شرایط و زمان آدم ها با هم فرق داره. صبور باش و به تلاش و امید ادامه بده، نوبت تو هم میشه :))💙🦋
میخوام اینو بدونی که؛ اشکالی نداره اگه هنوز به جایی که میخوای باشی نرسیدی. هر چیز خوبی تو زندگی هزینه داره و زمان میبره تا بدست بیاد. پس خودتو با دیگران مقایسه نکن چون شرایط و زمان آدم ها با هم فرق داره. صبور باش و به تلاش و امید ادامه بده، نوبت تو هم میشه :))💙🦋
آره فک کردم خونواده درجه یک رومیگی.بالاخره بعده ۲۴ساعت ب نتیجه رسیدیم😄
آره گلم مگ میشه خانواده درجه یک یادشون بره چطور ...
والا اونجوری ک تو ناامیدحرف زدی من فک کردم میگی همه یادشون میره خانواده روهم میگی😄😁اسی ب احترام مامنصرف شو😂
دیدیمو خودکشی کردی و اون وقت دیدی ای دل غافل یکسال دیگه قرار بوده زندگیت از این رو به اون رو بشه طرف رفته بالای دار برگشته از بی پولی رسیده به میلیاردری کسی که فکر نمیکرد یه روزی خونه داشته باشه تو پنت هوس داره زندگی میکنه نمیگم همشون ولی دیدیم تو یکی از اونا باشی اون وقت پشیمون نمیشی یه عمر بد بختی باید بکشی؟اون هم نه خودت روحت که عذاباش سخت تره برو اورژانس اجتماعی شهرتون اونجا مشاوره های رایگان دارن امیدوارم مشکلت حل بشه خدا گمکت کنه
عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه
دیدیمو خودکشی کردی و اون وقت دیدی ای دل غافل یکسال دیگه قرار بوده زندگیت از این رو به اون رو بشه طرف ...
خب همین دارم التماس خدا میکنم ی نشونی بم بده🥺