2777
2789
عنوان

حکم خودکشی چیه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 4204 بازدید | 110 پست
یه خانم غسال میگفت من یه شب خواب میبینم که یکی رو که زندس غل وزنجیر کردن دارن میشورن میگه صبح برا هم ...

بهتر این دنیا هس ک من همین الانم عذاب میکشم

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭

در این حد بگم براتون ک بدترین حرفا بدتذین تهمتا بدترین نامردیای در حقمکردن بگم ک دارم خفه میشم از بغض بگم ک التماس خدا میکنم بگم ک کم اوردم 

لطفاااا دعام کنین😭💔🙏

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرشته ها یه زمانی از آدم ها توبهشت اشکال میگرفتن میگفتن اینکارو نکن آخر خدا بهش گفت تو اگه جای آدم ه ...

ب هرحال خودکشی گناه کبیرس وعذاب دائمی داره

باهیچیم نمیشه قانع شد

خدا اگ بخاد ازسر خودکشا بگذره خداااانیست 

کسایی باکارزشتشون خودشونو وبقیه رو بدبخت میکننن هرچی عذاب بشن کم شدن

ب نبودنت عادت میکنن طوری ک حتی اسمتم یادشون نمیمونه هنوز ادمیزادو‌نشناختی

تواز آدمیزاد توذهنت هیولا ساختی.اونجوری ک فک میکنی نیس

میخوام اینو بدونی که؛ اشکالی نداره اگه هنوز به جایی که میخوای باشی نرسیدی. هر چیز خوبی تو زندگی هزینه داره و زمان میبره تا بدست بیاد. پس خودتو با دیگران مقایسه نکن چون شرایط و زمان آدم ها با هم فرق داره. صبور باش و به تلاش و امید ادامه بده، نوبت تو هم میشه :))💙🦋
در این حد بگم براتون ک بدترین حرفا بدتذین تهمتا بدترین نامردیای در حقمکردن بگم ک دارم خفه میشم از بغ ...

خدا ب دلت صبربده عزیزم انشاالله مشکلت حل شه.فقط این کارونکن خودکشی خیلی بده.پسربرادرشوهرم خودکشی کرده پدرمادرش دارن میمیرن حتی میگن ماپسرمونونمیبخشیم ک انقدماروعذاب داد.زندگی سخته بجنگ تابازنده نشی

میخوام اینو بدونی که؛ اشکالی نداره اگه هنوز به جایی که میخوای باشی نرسیدی. هر چیز خوبی تو زندگی هزینه داره و زمان میبره تا بدست بیاد. پس خودتو با دیگران مقایسه نکن چون شرایط و زمان آدم ها با هم فرق داره. صبور باش و به تلاش و امید ادامه بده، نوبت تو هم میشه :))💙🦋
تواز آدمیزاد توذهنت هیولا ساختی.اونجوری ک فک میکنی نیس

ب ولاه همینجوره

یعنی کاری از دستشون برنمیاد‌ک بکنن جز خانواده درجه یکت 

هیچکی تا ابد غصه دارت نیس

دیدم اطرافم ک میگم اطرافیان طرف دارن خوب وخوش زندگیشونو میکنن

نکن این کارو یه ماه پیش پسربرادرشوهرم۱۶سالش بود خودکشی کرده هممون داریم میسوزیم.خیلی کاره خودخواهانه ...

اخی چرا این کار کرد

یه زن یا هزار مشکل وسخت جونی برادر شوهرم تالاسمی ماژور دیابتیه و نارسایی قلبی و ریوی ۱۵ ساله خون دل بزرگش کردم چه شب تا صبح بیمارستان بغلم بعد از  تزریق خون یا دسفرال میلرزید چه خون دل ها خوردیم تا رسید به ۱۵ سالگی  چه شب تا صبح دنبال دارو نبودم دنبال دکتر نبودم اتاقش به جای تخت نوجوان تخت بیمارستان با دستگاه اکسیژن  هست چه شب هایی که میلرزید وبیهوش تو بغلم بود  هر دوچرخه که میدید اون شب برای من و شوهرم ماتم بود درمانده ترینم از ارزوهایی که گفته و نوشته مینویسم دوست دارم برم کوه دوست دارم دوچرخه داشته باشم دوست دارم کاکائو بخورم دوست دارم تخمه بخورم فوتبال نگاه کنم دوست دارم زنداداشم به جای کیف دارو برام کیف ورزشی بزاره دوست دارم یه شب بدون ترس از ...بخوابم 

عزیزم برو روان درمان حل میشه مشکلت از من زیاد نیست امضا وتایپ های قبلیمو بخون

یه زن یا هزار مشکل وسخت جونی برادر شوهرم تالاسمی ماژور دیابتیه و نارسایی قلبی و ریوی ۱۵ ساله خون دل بزرگش کردم چه شب تا صبح بیمارستان بغلم بعد از  تزریق خون یا دسفرال میلرزید چه خون دل ها خوردیم تا رسید به ۱۵ سالگی  چه شب تا صبح دنبال دارو نبودم دنبال دکتر نبودم اتاقش به جای تخت نوجوان تخت بیمارستان با دستگاه اکسیژن  هست چه شب هایی که میلرزید وبیهوش تو بغلم بود  هر دوچرخه که میدید اون شب برای من و شوهرم ماتم بود درمانده ترینم از ارزوهایی که گفته و نوشته مینویسم دوست دارم برم کوه دوست دارم دوچرخه داشته باشم دوست دارم کاکائو بخورم دوست دارم تخمه بخورم فوتبال نگاه کنم دوست دارم زنداداشم به جای کیف دارو برام کیف ورزشی بزاره دوست دارم یه شب بدون ترس از ...بخوابم 

من میگم چرا تنی که سالمه با دستای خودت ببری زیر خاک باور کن خیلی ها هستن که به وجود تو نیاز دارن اگه از همه چی بریدی برد داوطلبانه برای بچه های معلول کمک باش خیلی جاهاهست که میشه کمک کرد 

......

ببین عزیزم اگر فکر میکنی باخودکشی از این ناراحتیا و غصه ها درمیای اشتباه کردی، اگر خودکشی کنی بدترش نصیبت میشه.

دنیا ۲روزه ولی اون دنیا ک دیگه تموم نمیشه.

خودتو از چاله تو چاه ننداز لطفا