2777
2789
عنوان

حکم خودکشی چیه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 4204 بازدید | 110 پست
مگ اون دنیا میشه آدم تغییر کنه مزخرف نکید‌لطفا  آدما فقط یکبار فرصت زندگی دارن ک بخوان اصلاح ...

فرشته ها یه زمانی از آدم ها توبهشت اشکال میگرفتن میگفتن اینکارو نکن آخر خدا بهش گفت تو اگه جای آدم ها باشی میتونی گناه نکنی گفتن بله روح اونارو فرستادن تو جسم آدمی ک به دنیا اومدن دیدن بدترین گناه هارو کردن انسان جایز الخطاست جهنم خدایی جایی نیست آتیش روشن کنه تورا بندازه وسط مار آتیش اینجوریه ک اون آتیش جوریه ک گناه هارو از بدنت بکشه بیرون اگه نکشید تا آخر اونجایی اگه کشید جات عوض میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلیییییی میکشن خسته میشن چقد ساده ای چهاروز سرقبر میانو تمام فقط اگ مادرداشته باشی پیر میشه برات ...

شایدداغشون کمترشه ولی هیچوقت براشون تموم نمیشه جیگرشون خون میشه تواون مدت.هردردی داری درمون داره آخه خودکشی هم شد راه چاره

میخوام اینو بدونی که؛ اشکالی نداره اگه هنوز به جایی که میخوای باشی نرسیدی. هر چیز خوبی تو زندگی هزینه داره و زمان میبره تا بدست بیاد. پس خودتو با دیگران مقایسه نکن چون شرایط و زمان آدم ها با هم فرق داره. صبور باش و به تلاش و امید ادامه بده، نوبت تو هم میشه :))💙🦋
😐😐😐😐 توی قرآن گفته 

شما کلا برداشتت از قرآن و دین اشتباهه من به خالق معتقدم ولی به دین نه میدونی من وقتی به آسمون زمین قشنگی های طبیعت نگاه میکنم چشمامو میبندم خدارو با تمام وجود حس میکنم دعا میکنم نه مثل اونی خم راست میشه دو رکعت بخونه واسه اینکه بره بهشت هیچ معنیشو نمیدونه 

خب من که نمیگم خودکشی کنه   یا کنم    خودمم نظرم همینه فقط گفتم بقیه مهم نیستن!

خداروشکر ک فکرت این نیس من ترسیدم ک توسرته این فکر.ولی درکل آدم بایدهمه چیودرنظربگیره

میخوام اینو بدونی که؛ اشکالی نداره اگه هنوز به جایی که میخوای باشی نرسیدی. هر چیز خوبی تو زندگی هزینه داره و زمان میبره تا بدست بیاد. پس خودتو با دیگران مقایسه نکن چون شرایط و زمان آدم ها با هم فرق داره. صبور باش و به تلاش و امید ادامه بده، نوبت تو هم میشه :))💙🦋
نه میترسم🙁😂   وگرنه خوشم نمیاد زنده باشم   هیچ وقت جدی بهش فک نکردم هیچ وقت ای ...

سعی کن ازبدترین لحظه ی زندگیت هم لذت ببری وهمیشه نیمه ی پرلیوان روببینی.زندگیه همه اونجوریه دیگ همه مشکل دارن همه بایه دردی دارن زندگی میکنن زندگیه باید زندگی کنیم دیگ هروقتم وقتش رسید میریم

سعی کن ازبدترین لحظه ی زندگیت هم لذت ببری وهمیشه نیمه ی پرلیوان روببینی.زندگیه همه اونجوریه دیگ همه ...

دقیقا منم میگم خب بالاخره می‌میریم دیر یا زود    بالاخره یه کم تحمل کنیم تموم میشه  هر چی باشه بهتر از خودکشیه که معلوم نیس چی در انتظارمونه

دقیقا منم میگم خب بالاخره می‌میریم دیر یا زود    بالاخره یه کم تحمل کنیم تموم میشه  ه ...

دمت گرم❤

چرامیخاخودکشی کنی

خسته ام تحمل ندارم دیگ

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭
خدا بخشندس راهت چیه من دنبال روششم 

نمیدونم خودمم از گناهش میترسم از اینک نمیرم و خانوادم زجر بکشن میترسم😭

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭
چرا خودکشی عزیزم؟ مگه دنیا ب آخر رسیده؟ با رفتن یه نفر مگه دنیا تموم میشه؟ 

دردم اینه کل زندگیم عذاب وجدانه هرچقدرم االتماس خدا میکنم نمیبینم 

روزی هزاربار صداش میزنم 

حرام است حرام  خیر دنیا و آخرت  گناه کبیییییره

خدا بخشنده تر از این حرفا هس

عزیزم کدوم شهری

خوزستانم