خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭
چرا بقیه ب درک؟اونایی ک بعداون میمونن چ گناهیی کردن داغ اونوبکشن
میخوام اینو بدونی که؛ اشکالی نداره اگه هنوز به جایی که میخوای باشی نرسیدی. هر چیز خوبی تو زندگی هزینه داره و زمان میبره تا بدست بیاد. پس خودتو با دیگران مقایسه نکن چون شرایط و زمان آدم ها با هم فرق داره. صبور باش و به تلاش و امید ادامه بده، نوبت تو هم میشه :))💙🦋
میخوام اینو بدونی که؛ اشکالی نداره اگه هنوز به جایی که میخوای باشی نرسیدی. هر چیز خوبی تو زندگی هزینه داره و زمان میبره تا بدست بیاد. پس خودتو با دیگران مقایسه نکن چون شرایط و زمان آدم ها با هم فرق داره. صبور باش و به تلاش و امید ادامه بده، نوبت تو هم میشه :))💙🦋
وای اسی بدترین کار و ظلمی که یه انسان میتونه درحق خودش بکنه همینه و بعد از مردن خم دیگه کاری از دستش بر نمیاد که بتونه برگرده این دنیا.برو برنامه زندگی پس از زندگی رو ببین تجربه افرادی که خودکشی کردن و خدا خواست زنده موندن ببین چه وحشتناکه عاقبت خودکشی چقددددددددر عذاب میکشن و دیگه راه برگشت وجود نداره.تو رو به خدا حماقت نکن
من با دیدن قسمت خودکشی خانمی تو برنامه زندگی پس از زندگی کلی گریه کردم به حال کسایی که حماقت کردن و خودکشی کردن و تو اون دنیا اسیر حماقتشون شدن خیلی وحشتناک بود
بقیه بعد دو روز یادشون میره اصلا تقصیر هموناس که آدم خودکشی میکنه
هرچقد بهت ظلم شه نباید خودکشی کنی خودکشی ینی بدون بازی ببازی وتموم کنی.بعدشم هرکی براخودش غصه داره اونجوری همه بایدخودکشی کنن.آدم اومده تواین دنیابایدزندگی کنه وبجنگه