2777
2789
عنوان

حکم خودکشی چیه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 4204 بازدید | 110 پست
از کجاتون در میارید فرشته ای فلانی بودی اون دنیا اگه آدم صالحی بشه بخشیده میشه خدا داعش نیس

مگ اون دنیا میشه آدم تغییر کنه

مزخرف نکید‌لطفا 

آدما فقط یکبار فرصت زندگی دارن ک بخوان اصلاح بشن

نمیبخشه ب هیچ عنوانننننننننن

این ب من ثابت شده

از کجاتون در میارید فرشته ای فلانی بودی اون دنیا اگه آدم صالحی بشه بخشیده میشه خدا داعش نیس

😐😐😐😐 توی قرآن گفته 

ما د يو چا دومره بې کچه انتظار کړے دی  ما د ګړۍ د ستن د هرې ټکا شمار کړے. 🖤 1401/11/1   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بقیه ب درک    کاش خدا کاری نداشت

چرا بقیه ب درک؟اونایی ک بعداون میمونن چ گناهیی کردن داغ اونوبکشن

میخوام اینو بدونی که؛ اشکالی نداره اگه هنوز به جایی که میخوای باشی نرسیدی. هر چیز خوبی تو زندگی هزینه داره و زمان میبره تا بدست بیاد. پس خودتو با دیگران مقایسه نکن چون شرایط و زمان آدم ها با هم فرق داره. صبور باش و به تلاش و امید ادامه بده، نوبت تو هم میشه :))💙🦋

اصلا اخر عاقبت خوشی نداره

تو برنامه زندگی پس از زندگی میگفتن مثلا هرآدمی که میمیره حتی بد موقع مرگ یه حالت سبکیه و روح به سمت بالا میره

ولی خودکشی روح انگار فرو میریزه و به سمت پایین سقوط میکنه همشون که تعریف میکردن به شدت ترسناک و بد بود

منم تازه فهمیدم  ام اس دارم میخام خودکشی کنم ولی ب بچهام نگاه میکنم دلم آتیش میگیره😭😭😭

هیچوقت اون کارو نکن.هر دردی درمون داره باانرژی برو دنبال درمونت وب خدااعتماد کن ایشالله ک خوب میشی

میخوام اینو بدونی که؛ اشکالی نداره اگه هنوز به جایی که میخوای باشی نرسیدی. هر چیز خوبی تو زندگی هزینه داره و زمان میبره تا بدست بیاد. پس خودتو با دیگران مقایسه نکن چون شرایط و زمان آدم ها با هم فرق داره. صبور باش و به تلاش و امید ادامه بده، نوبت تو هم میشه :))💙🦋

وای اسی بدترین کار و ظلمی که یه انسان میتونه درحق خودش بکنه همینه و بعد از مردن خم دیگه کاری از دستش بر نمیاد که  بتونه برگرده این دنیا.برو برنامه‌ زندگی پس از زندگی رو ببین تجربه افرادی که خودکشی کردن و خدا خواست زنده موندن ببین چه وحشتناکه عاقبت خودکشی چقددددددددر عذاب میکشن و دیگه راه برگشت وجود نداره.تو رو به خدا حماقت نکن 

چراب خودکشی فکرمیکنید؟فکرمیکنیدفقط خودتون بزرگترین مشکلودارید؟یاخدافقط ب شماسخت میگیره؟اونوقت ماها خودمون هیچ دردی نداریم؟بایدحتما بگیم تابدونیدمشکل ماهم بزرگه؟

امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.
بقیه بعد دو روز یادشون می‌ره   اصلا تقصیر هموناس که آدم خودکشی می‌کنه

هرچقد بهت ظلم شه نباید خودکشی کنی خودکشی ینی بدون بازی ببازی وتموم کنی.بعدشم هرکی براخودش غصه داره اونجوری همه بایدخودکشی کنن.آدم اومده تواین دنیابایدزندگی کنه وبجنگه