2777
2789
عنوان

حکم خودکشی چیه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 4204 بازدید | 110 پست

عزیزم کدوم شهری

یه زن یا هزار مشکل وسخت جونی برادر شوهرم تالاسمی ماژور دیابتیه و نارسایی قلبی و ریوی ۱۵ ساله خون دل بزرگش کردم چه شب تا صبح بیمارستان بغلم بعد از  تزریق خون یا دسفرال میلرزید چه خون دل ها خوردیم تا رسید به ۱۵ سالگی  چه شب تا صبح دنبال دارو نبودم دنبال دکتر نبودم اتاقش به جای تخت نوجوان تخت بیمارستان با دستگاه اکسیژن  هست چه شب هایی که میلرزید وبیهوش تو بغلم بود  هر دوچرخه که میدید اون شب برای من و شوهرم ماتم بود درمانده ترینم از ارزوهایی که گفته و نوشته مینویسم دوست دارم برم کوه دوست دارم دوچرخه داشته باشم دوست دارم کاکائو بخورم دوست دارم تخمه بخورم فوتبال نگاه کنم دوست دارم زنداداشم به جای کیف دارو برام کیف ورزشی بزاره دوست دارم یه شب بدون ترس از ...بخوابم 

دیشب پیش مامانم بیمارستان بودم یه پسر ۳تا قرص برنج خورده بود 

چقدر حالش بد بود 🥺

چرا این جونا به این چیزا فکر میکنن

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نکن این کارو یه ماه پیش پسربرادرشوهرم۱۶سالش بود خودکشی کرده هممون داریم میسوزیم.خیلی کاره خودخواهانه ایه ب فکر اونایی ک میمونن باش

میخوام اینو بدونی که؛ اشکالی نداره اگه هنوز به جایی که میخوای باشی نرسیدی. هر چیز خوبی تو زندگی هزینه داره و زمان میبره تا بدست بیاد. پس خودتو با دیگران مقایسه نکن چون شرایط و زمان آدم ها با هم فرق داره. صبور باش و به تلاش و امید ادامه بده، نوبت تو هم میشه :))💙🦋

یه خانم غسال میگفت من یه شب خواب میبینم که یکی رو که زندس غل وزنجیر کردن دارن میشورن میگه صبح برا همکارام تعریف کردم بعد یهو غروب گفتن فلانی بیا خوابت تعبیر شد یکی رو آوردن که خود کشی کرده روحت سرگردون و تو عذاب میمونه تا اون زمانی که باید به مرگی طبیعی میرفتی

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
از کجاتون در میارید فرشته ای فلانی بودی اون دنیا اگه آدم صالحی بشه بخشیده میشه خدا داعش نیس

قران گفته، قران هم سخناي خداس

عزيزم ادم صالح خودكشي نميكنه ك😐

بعدشم كسايي بودن ك خودكشي كردن رفتن تو كما و يچيزايي ديدن و از عذابش بهمون گفتن.