2777
2789
عنوان

ببینید کم اجرت باهام حساب کرده ؟؟

90 بازدید | 13 پست

یه گوشواره طلا امروز رفتم بخرم گفت کم اجرته کم اجرت .وزنش ۳.۴هست .قیمت هم شد ۷.۸۰۰با تخفیف به نظرتون خوبه ؟یا گرونه؟؟؟

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

این سایت هرچی بگی میگن سرت کلاه رفته خونه هستن از بیرون خبر ندارن

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا کلی هم ازت گرفته مگه طلا امروز گرمی چند بود؟ 

نگرفتم که ازش .۲.۱۰۰

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
نگرفتم که ازش .۲.۱۰۰

3گرم و40 پول طلاش میشه حدودا 7میل وبقیه اش اجرت گرفته اجرت کم کم 240 تومن تو یه گرم سه گرم 700 اجرت گرفته دیگه کم گرفتنش کجاشه؟ 

🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 🌷
 3گرم و40 پول طلاش میشه حدودا 7میل وبقیه اش اجرت گرفته اجرت کم کم 240 تومن تو یه گرم سه گرم 700 ...

نمیگم کم گرفته.مبگم ینی کم اجرت حساب کرده؟

طلا نو نگیر ضرره طلا دست دوم بگیر دیگه 100  پول بیشتر از تابلو میدی فوقش تو هر گرم تازه زیاد زیادش میگم 100.. ببین دیوار مثلا پیدا میکنی قرار بزار تو طلا فروشی چک کن طلا باشه همونجا معامله کن. بعضی مغازه ها هم طلا دست دوم دارن. من هفته پیش گرفتم خیلی ضرر کردم دوگرم طلا گرفتم ولی 5 میل پول دادم

نمیگم کم گرفته.مبگم ینی کم اجرت حساب کرده؟

حتما گوشواره اش خودش کم اجرت بوده چون هر کدوم فرق میکنه اجرت ساختش 

طلا نو نگیر ضرره طلا دست دوم بگیر دیگه 100  پول بیشتر از تابلو میدی فوقش تو هر گرم تازه زیاد زی ...

رفتم دست دوم هارو دیدم خیلی کهنه بودن 🥲😐 بخرم؟سوده؟