خیلی دیگه لاغر شدم🤐 من قبل بچه دار شدن ۵۲ کیلو بودم
کافیه یه ذره تو زندگیم بحثوتنش زیاد داشته باشم
فووورا لاغر میشم
کسی مثل من یوده تونسته باشه تپل بشه
به ۳کیلو هم راضیم
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عزیزم من یکی از عزیزانم وزنش خیلی پایین اومد این کار ها کردم داره بهتر میشه،ببین عزیز شما میان وعده ...
اره عزیزم قبول دارم حرفتو
من در این حد نمیخورم
کاش همت کنم این راهی که گفتید رو برم
مثلا الان چایی خوردم با یه کم خرما میتونم تا دو سه ساعت اینجوری زنده بمونم😶🤐
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سودا زدا باید بخوری تا دو سه ماه. ماست و دوغ اصلا نخور...... سبزی خیلی خوبه مخصوصا جعفری و ر ...
سودا زدا از کجا بخرم؟
اخه عاااشق ماست ودوغم
برعکس از خرما وعسل واینجور چیزا متنفرم
فکر کنم همینم بخاطر طبعم هست 🥴 ولی چشم سعیم رو میکنم
کاش منم اشتهام کم بود ای خدا من خودم تپلی ام عاشق شیرینی
من میتونم یه جعبه شیرینی رو تا مدتها داشته باشم ونخورم🤐
اراده ام در مقابل خوردن خیلی قویه متاسفانه
کاش این اراده رو تو چیزهای دیگه داشتم🤣
سودا زدا از کجا بخرم؟ اخه عاااشق ماست ودوغم برعکس از خرما وعسل واینجور چیزا متنفرم فکر کنم ...
شما پسر داری درسته ؟ اون موقع هم سردیجات مثل ماست و دوغ میخوردی قبل حاملگی ؟
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
الان منی که ۵ کیلو اضافه وزن دارم یعنی طبعم گرمه؟
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
شما پسر داری درسته ؟ اون موقع هم سردیجات مثل ماست و دوغ میخوردی قبل حاملگی ؟
اره عزیزم
من از وقتی یادم میاد همیشه کشک وماست واینا میخوردم
البته شوهرم برعکس منه اون خیلیی گرمی میخوره
سودا زدا بخور از عطاری ها بخر. مراقب باش طبعت بلغمی نشه. شکم و پهلو در بیاری کارت ...
بلغمی چجوری میشه یعنی؟
اره عزیزم من از وقتی یادم میاد همیشه کشک وماست واینا میخوردم البته شوهرم برعکس منه اون خیلیی گرمی ...
آهان پس که اینطور
😁😁
وزنت راحت زیاد شه دو راه داری. یا طبعت سرده یا گرمی. اگه خیلی اجتماعی و پر حرف و شادی ...
همون مورد دومی ام ساکت و کم حرف
وزنمم از بعد عروسی ثابت شد نه کم میشد نه زیاد
الان به لطف باشگاه و رژیم دارم کم میکنم