2789
عنوان

۴۹ کیلو شدم!😐

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 47 پست
خواهرم هم قده توهه.  ۳۴ کیلوهه

باید بره دکتر 

اصلا نرمال نیست

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من قرص چاقی خوردم چاق شدم گیاهی هم بودن ۷ کیلو اضاف کردم

چه قرصی؟ 

اخه من باقرص مخالفم معلوم نیست چیه 

کبد رو داغون میکنه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بیا خودتو بامن عوض کن ۸۴کیلو هستم😩😩با قد ۱۶۳

کاش میشد ۵کیلو بدی به من 

خدابده برکت🥴

چه قرصی؟  اخه من باقرص مخالفم معلوم نیست چیه  کبد رو داغون میکنه

اشتهات خوبه؟ 

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

طبعت سرده ! چاق بشو نیسی   دست و پات سرده آره؟

ارههه دقیقا 

پاهام که همیشه یخه 

تازگی بهتر شدم بازم

خب راهی نیست طبعم گرم بشه؟😶 

شوهرم دمویه انقدر تپله😅

عزیزم من یکی از عزیزانم وزنش خیلی پایین اومد این کار ها کردم داره بهتر میشه،ببین عزیز شما میان وعده بابد بخوری صبحانه که خوردی دو ساعت بعدش یک پیاله فرنی بخور خوبه تو فرنی حتما کره بریز ،اگر مالی اوکی هستی تو فرنی همیشه موز و گردو باشه ،کره کالری بالایی داره،دوباره وقت ناهار سعی کن هر روز یه دونه یه دونه قاشق برنج اضافه کن تا یوا یواش حجم معدت زیاد شه ،دو سه ساعت بعد ناهار دوباره یه میان وعده دیگه مثل کیک خوبه ،اگر کیک نبود سیب زمینی سرخ کرده یک عدد کافیه با دو قاشق پنیر پیتزا روش،شب هم حتما شام بخور عزیزم تیکه تیکه بخوری معدت جا باز میکنه ،راستی ویتامینم بخور عزیزم ،مرغ سوخاری یا هر غذایی که دوست داری بیشتر درست کن ،میدونی عزیزم برای خودت وقت بیشتر بزار

اشتهات خوبه؟ 

بیشتر میلم به هله هوله هست 

غذا هم خوب میخورم مثل بقیه 

ولی کلا ادمی ام که جلوی هوسمو میگیرم یعنی مثلا دلم چیپس میخواد ولی میگم ضرر داره ولش کن 

نمیخورم🥲

ارههه دقیقا  پاهام که همیشه یخه  تازگی بهتر شدم بازم خب راهی نیست طبعم گرم بشه؟😶  ...

سودا زدا باید بخوری تا دو سه ماه.

ماست و دوغ اصلا نخور......   سبزی خیلی خوبه مخصوصا جعفری و ریحان.  بعدشم عسل و خرما خیلی عالین.

بیشتر میلم به هله هوله هست  غذا هم خوب میخورم مثل بقیه  ولی کلا ادمی ام که جلوی هوسمو می ...

یه مدت بخور فقط 😅هر چی عشقت می‌کشه و مضره 

پیتزا برنج ماکارونی سیب زمینی میگن خیلی خوبه هر روز بخور 

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺