2777
2789
عنوان

آرایش و پوشش در مراسم ترحیم

| مشاهده متن کامل بحث + 8439 بازدید | 57 پست
یعنی اینقدر تو این نینی سایت نسبت به خانواده شوهر حساس شدن که شما شوهر خواهر ام خواهر شوهر میخونی

🤣🤣🤣🤣🤣حالا هرچی،اونم دردش نمیکنه

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است🥹❤️‍🔥🌱️ 

لباس شیک و مرتب بدون آرایش

به نظرم آرایش کردن تو مراسم ترحیم کسی خیلی زشته

مگه اینکه سالگرد باشه یا از فوتش گذشته باشه آرایش ساده اشکالی نداره

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارایش دیگه خز شده همه دیگه ساده ان یا جوری ارایش کن که فقط صورتت بی حال نباشه

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

😐😐مگه عروسیه که آرایش کنی ؟!! 

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️

یرتاپا مشکی  و آرایش سوسکی

معیارم برای انتخاب ادما فقط پوله اگ پول داری با من صحبت کن همین لحظع اگ موحودی کارتت از ده میلیارد کمتره لطف کن امضامو نخون چون دوست ندارم کسی ک معیارامو ندارع(پول) امضامو بخونه   تویی ک داری این مقدارو این باید پول تو جیبیت باشع ن همه ی سرمایت حواست باشه ... مدلمه پول دوستم  تو میتونی پول پرست صدام کنی💸  
ساده میرم  یکی پدرش فوت کرده بود تو مراسمش تو مسجد دم به دقیقه لباس عوض میکرد پشمام ریخت

😂😂😂😐مگه اومده بود فشن شو 

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️
ساده میرم  یکی پدرش فوت کرده بود تو مراسمش تو مسجد دم به دقیقه لباس عوض میکرد پشمام ریخت

واای اینا چقدر  خزن ک تو عروسی و مراسمای دیگه هی لباس عوض مبکننن خداروصکر ک زیاد لباس داری

معیارم برای انتخاب ادما فقط پوله اگ پول داری با من صحبت کن همین لحظع اگ موحودی کارتت از ده میلیارد کمتره لطف کن امضامو نخون چون دوست ندارم کسی ک معیارامو ندارع(پول) امضامو بخونه   تویی ک داری این مقدارو این باید پول تو جیبیت باشع ن همه ی سرمایت حواست باشه ... مدلمه پول دوستم  تو میتونی پول پرست صدام کنی💸