خانمها شما در مراسم ترحیم اطرافیانتان آرایش می کنید؟ یا به شیک بودن لباستون اهمیت میدین؟ و در کل نظرتون راجع به افرادی که در اینجور جاها خیلی به خودشون میرسن چی هست؟ متاسفانه هفته قبل پسرعموی جوانم فوت شد و منم در کل در اینجور جاها آرایش نمی کنم و تیره و ساده می پوشم، ولی رفتم که اونجا انگار فشن شو بود از نزدیکان درجه یک طرف چند نفری بودند که حسابی آرایش کرده بودند و هر بار که میدیم ن با یه تیپ متفاوت و فلشی اومده بودند، شوهر خواهرم هم به خواهرم گفته بود خواهرت مثل فلاکت زده ها بود!!!! منم آرایش میکنم سعی میکنم شیک باشم ولی تو اینجور مراسم ها انگار دلم نمیخواد به خودم زیاد برسم یا احساس میکنم میزبان ناراحت میشه
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
لباس مرتب باید همه جا پوشیده بشه. ولی آرایشی که الان خانوما تو مجالس ترحیم میکنن مخصوصا اینکه همه متاهل و سن بالا هستن(دخترای مجرد شاید به اقتضای سنش بخواد آرایش ملایمی داشته باشه که اشکالی نداره) بنظرم جالب نیست. یا رنگهای میپوشن که واقعا جای تعجب داره.
لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
مرتب میرم لباس و چهره و موهام رو کاملا مرتب نگه میدارم
ارایش نمیکنم ولی اجازه نمیدم صورتم نامرتب یا بی رنگ باشه
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم