2777
2789
عنوان

سرفه های طولانی بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 35660 بازدید | 48 پست
تروخدا بگید دخترتون خوب شد؟ من الان تو وضع شمام

من خودم ک ۲بار مبتلا شدم.شاخصه ی بارزشم همین سرفه هاس ک طولانیم هست.خیلی ویروس سمجیه.ولی اگه دیدین بچه خیلی اذیته و سرفه هاش خیلی شدیده ببرینش دکتر حلق و بینی.اونا بهتر تشخیص میدن.عکس مینویسن.انشالا ک همه سلامت باشن♥️

سلام عزیزم.دختر منو ک دکترا گفتن آلرژیه و گفتن حتی لوزه سوم داره باید عمل شه.ولی بعدش فهمیدیم این وی ...

ممنون عزیزم که جواب دادید دخترم سرفه های شبانش قطع شده از صبح تا ظهرم سرفه نداره فقط ساعت سه و چار شروع میشه هر یساعت پنج دقیقه ای هست مثلا تا شب  دکتر اسپری داد .خدا کنه اینم از بین بره دیگه سرفه ای نباشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم ک ۲بار مبتلا شدم.شاخصه ی بارزشم همین سرفه هاس ک طولانیم هست.خیلی ویروس سمجیه.ولی اگه دیدین ب ...

دکتر گوش و حلق و بینی چه ربطی به سرفه داره اخه.... پس این ویروسه جدیده اینجوره؟ الان دقیقا یک ماه هست بچم سرفه میکرد ک خداروشکر سرفه هاش اللن یک پنجم شده مثلا ولی هنوزم هست

دکتر گوش و حلق و بینی چه ربطی به سرفه داره اخه.... پس این ویروسه جدیده اینجوره؟ الان دقیقا یک ماه هس ...

سلام عزیزم آخر سرفه های بچتون کی کاملا قطع شد؟

داروی دیگه استقاده کرد؟

مثل نفس هایم دوستت دارم! هم انقدر بی اختیار هم آنقدر تا پای جان😘