2777
2789
عنوان

سرفه های طولانی بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 35660 بازدید | 48 پست
با کلی مکافات برای دکتر سیدی متخصص ریه وقت گرفتیم وایشون با توجه به سرفه ها و صدایی که از ریه شنیدن ...

سلام دخترم یک ماه پیش سرما خورد به بعد مدام سرفه میکنه پیش 4 تا پزشک بردم همه مدل دارو از آنتی بیوتیک حساسیت اسپر دماغ و دهان آمپول کورتون دادن اما هنوزم داره سرفه میکنه

عزیزم سرفه های بچت خشک بود یا خلطی  من بچم الان دیگ نزدیک ب دوماهه یعنی تا یه هفته پیش فقط صب ...

سلام‌عزیزم دخترتون خوب شد؟دختر منم مث دختر شما شده.ولی وقتی سرفه های خلطیش خوب شد دوباره سرفه های تک تک و خشک شروع شده دکتر اسپری داده میگه الرژیه الان ۱ماه بیشتر شد دیگه خسته شدم😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام‌عزیزم دخترتون خوب شد؟دختر منم مث دختر شما شده.ولی وقتی سرفه های خلطیش خوب شد دوباره سرفه های تک ...

سلام عزیزم اره خداروشکر خوب بود اسپری رو‌استفاده کن من استفاده کردم و زود خوب شد الانم اگر ببینم سرفه ش طولانی میشه براش میزنم فورا خوب میشه نگران نباش

سلام عزیزم اره خداروشکر خوب بود اسپری رو‌استفاده کن من استفاده کردم و زود خوب شد الانم اگر ببینم سرف ...

عزیزم اسم اسپری چیه و میشه بگی کلا چقدر طول کشید سرفه هاش؟ مال دختر من الان ۱ماهه.ممنون میشم جواب بدی

دقیقا مث دختر من الان ا ماه ببشتره واقعا دیگه موندم

پسرم سه ماه سرفه خشک داشت صبحا ک بیدار میشد بیشتر 

اسمشون یادم‌نیست یه صورتی بود ک روزی یکبار

یه ابی بود ک هر هشت ساعت 

ک‌من با دوروز استفاده نتیجه گرفتم

دکتر گفت اگر چندماه مراعات کنم انشالله دیگه هیچوقت برنمیگرده اما ریه ش به شدت حساس شده بود به طوری ک ...

وااای پسر منم مشکل دختر شما رو داره و به شدت آلرژی داره تا جائی که دکتر گفت تبدیل به آسم خفیف شده . خوده میوه به رو می جوشونید با تخم ، لطفا یکم توضیح می دید 

لیموشیرین اشتباه تایپی شده

وای حالا من هر روز آب پرتقال و آب لیموشیرین میگیرم ب زور بهش میدم بخوره🤦🏻‍♀️ همشم با خودم میگم اینهمه رسیدگی میکنم چرا خوب نمیشه 😣😔آخه سوپ شلغم دمنوش ولی سرفه هاش خوب نمیشه ک نمیشه

عزیزم الان دخترتون خوب شدن؟منم‌بابت دخترم‌خیلی نگرانم.ممنون میشم اگه جواب بدین

سلام خوب میشه باز بعد مدتی شروع میشه الان یکم دوباره سرفه میکنه نمیدونم از هواست یا مدرسه امیدوارم زودتر حل بشه

لیموشیرین اشتباه تایپی شده

پسر منم همینطوره الان ساعت ۴ صبه خواب ب چشمام نمیاد ۳ ساعته داره سرفه میکنه منم امروز عصر بهش لیمو سنگی دادم یعنی خودش دوست داشت بخوره و دوباره شدت پیدا کرد سرفه هاش 😭😭

بنظرتون لیمو ترش اینا هم خوب نیست 

از مهر ماه ما درگیر سرفه هستیم هی خوب شده و دوباره شروع میشه الان مطمعن دارم میشم الرژی داره یه یسری چیزا 

هر موفع هم بیرون بردم اون شب بیشتر سرفه کرده  

تروخدا بگید دخترتون خوب شد؟ من الان تو وضع شمام

سلام عزیزم.دختر منو ک دکترا گفتن آلرژیه و گفتن حتی لوزه سوم داره باید عمل شه.ولی بعدش فهمیدیم این ویروس جدیده بوده چون خودم و شوهرمم بعدش گرفتیم.هیچ دارویی نداره فقط باید دوره ش تموم شه.اما چون سرفه های دخترم اصلا بند نمیومد با کورتون درست شد.ک اونم باید دکتر تجویز کنه.چون دختر من واقعا یسره سرفه میزد.امیدوارم بچه شمام زود خوب شه.ولی اگه الرژیه بحث فرق میکنه داروی خودشو داره.