2777
2789
از تجربیاتتون میگین بهم... اولش سخت نبود؟

اولش که یکماه بود خیلی راحتتر بود الان ۹ ماهشه از درو دیوار میره بالا همش باید دنبالش باشم موهاشم خیلی ریزش گرفته یکسره جارو به دستم 

خوراکشم چند برابر شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من عاااشق پیشیه کاش میشد دخترمو میاوردم پیش لئو شما 😀میگ مامان بخل بگل بکنم (پیشی بخر بقل کنم)

خب بخرید واسش خیلی خوبه اصن حال ادم خوب میشه بقول بابام  گربه ها یه دنیایی دارن واسه خودشون

خیلی طول نکشید تا فهمیدم  قوی بودن به تحمل کردن نیست به قدرت رها کردنه ________پیگیر ارزوهامم بدجور تو دعاهاتون برای حاجت روایی منم دعا کنید💜💜____________ بزرگترین موفقیت یک دختر همین دختر بودنش است و بزرگترین شانس پدر مادرش دختر داشتن است🌱کاش نی نی یار بودم  اونایی که زن ستیزی  میکنن و ارزش زن رو زیر سوال میبرن و قدر دختر هارو نمیدونن تعلیق میکردم✌🏼ما اشرف مخلوقاتیم و تو تدبیر بقیه موجودات نقش داریم  پس حواسمون به حیوونا باشه گربه ها و سگ ها و... اونا نعمت های خدان اگه دیدی کسی داره اذیتشون میکنه حتی اگه خوشت نمیاد ازشون  ساکت نشین اونا پاکن و لایق ازار و اذیت نیستن 🐏😻🐕🦌 من دختر ارزو های کسی نیستم ولی هر روز به دختر ارزو های خودم نزدیک تر میشم🌹مدافع حقوق زنان❤❤
من اولین بارمه پت دارم، با اینکه ارزوم بود گربه داشته باشم الان یه دوگانگی ای دارم

اولشه بابا همیشه اولا میگی نکنه این وابستگیه دردسر بشه بعد به دلت انقدر میشینه عادت میکنی من که حال میکنم باهاش

خیلی طول نکشید تا فهمیدم  قوی بودن به تحمل کردن نیست به قدرت رها کردنه ________پیگیر ارزوهامم بدجور تو دعاهاتون برای حاجت روایی منم دعا کنید💜💜____________ بزرگترین موفقیت یک دختر همین دختر بودنش است و بزرگترین شانس پدر مادرش دختر داشتن است🌱کاش نی نی یار بودم  اونایی که زن ستیزی  میکنن و ارزش زن رو زیر سوال میبرن و قدر دختر هارو نمیدونن تعلیق میکردم✌🏼ما اشرف مخلوقاتیم و تو تدبیر بقیه موجودات نقش داریم  پس حواسمون به حیوونا باشه گربه ها و سگ ها و... اونا نعمت های خدان اگه دیدی کسی داره اذیتشون میکنه حتی اگه خوشت نمیاد ازشون  ساکت نشین اونا پاکن و لایق ازار و اذیت نیستن 🐏😻🐕🦌 من دختر ارزو های کسی نیستم ولی هر روز به دختر ارزو های خودم نزدیک تر میشم🌹مدافع حقوق زنان❤❤
خب بخرید واسش خیلی خوبه اصن حال ادم خوب میشه بقول بابام  گربه ها یه دنیایی دارن واسه خودشون

آخه من هاپو بیشتر دوست دارم 

ولی در کل دخترم هنوز کوچیکه میترسم این کوچیکه پیشی هم یه خراب کاری کنه دعواش کنم گناه داره اونم بهم وابسطه میشه منو مث مامان خودش میدونه میگم دخترم حداقل بره مدرسه اون موقع

💖
وای از اینکه یه حیوون عقیم بشه خیلی بدم میاد. احساس میکنم در حقش بدی شده

من ایران زندگی نمی کنم. اینجا تمام گربه ها طبق قانون باید عقیم بشن (مگر اینکه پرورش دهنده باشید) . چون میخوان جمعیت گربه ها کنترل بشه. و همینطور گربه های عقیم نشده، فصل جفت گیری از خونه فرار می کنند و در معرض تصادف یا گم شدن هستند. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
آخه من هاپو بیشتر دوست دارم  ولی در کل دخترم هنوز کوچیکه میترسم این کوچیکه پیشی هم یه خراب کار ...

اره خوبه اینجوری بره مدرسه خودشم مسئولیت پذیری و یاد میگیره خودش میتونه مراقبت کنه  

من ایران زندگی نمی کنم. اینجا تمام گربه ها طبق قانون باید عقیم بشن (مگر اینکه پرورش دهنده باشید) . چ ...

سگارو چیکار میکنن