2777
2789
عنوان

دلتنگی زیاد 😔

228 بازدید | 23 پست
ما حدود هفت ماهه باهمیم  چن باری همدیگرو رو دیدیم تو تابستون ولی اونطوری ک خیلی باهم باشیم و اینا ولی الان ۳ ماهع ندیدمش اونم چیزی نمیگه ک بیا ببینمت ی ماه پیش قرار بود همدیگرو بیینم ک ی کاری برا رلم افتاد نشد من یکم عصبی شدم گفتم دیگع من اصلا من بهت نمیگم ک بیا ببینمت اونجا من حق داشتم الانم نمیتونم بهش بگم ک بیا بیینمت ولی خیلی دلم براش تنگ شده حتی برا اینکه از دور ببینمش☹️

اگر بی دلیل سرد شده .

شما دیگه خودتو حیفش نکن.

موفق باشی

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم طرفو سه ماهه ندیدی

این یعنی کات

دنبال رل جدید باش

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    
عزیزم وابستگی زیاد اصلا ب رل خوب نیس ی کم با خودت کار کن که وابستگیت کمتر باشه

مییدونم ولی خب عادیع ک دلم براش تنگ بشه فک کنم اون برا این نمیگه بیا بیینمت ک میدونه احتمالا میگم ن بخاطر اون روز ک نیومد کار براش پیش اومد

ممی‌دونم بخاطر درسشه ولی منم دلم براش تنگ شده 😔

خوب دیگه اگر دلیلش اینه  پس  موردی نداره بیچاره   .

شمام حق داری به جاش.

زنده باشی 

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
قول میدم اصلا این نیست. کاملا میدونه دوبار بگه رفتی با سر

وواقعا اگر میگفت نمیرفتم 😂 حرصم بدجور در اومده بود الان بعد یکو تیم ماه اروم شدم بگخ الان میرم ولی تا همین دیروز نع

تصویری نمیتونین بحرفین رلت مغروره؟

من لجم گرفته نمیگم منتظرم اون بگه میخوام یکاری کنم خودش بیاد بگه منظور همیشه اینطوری بود ک هر وقت من موقعیت داشتم میگفتم بهش زنگ میزد از اول اینطوری برنامه داشتیم

2790
2778
2791
2779
2792