2821
2789
عنوان

دلتنگی زیاد 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 23 پست
من لجم گرفته نمیگم منتظرم اون بگه میخوام یکاری کنم خودش بیاد بگه منظور همیشه اینطوری بود ک هر وقت من ...

خوب عزیزم تماس تصویری که مشکلی نداره چرا خودتو عذاب میدی امتحانش هم میکنی ببینی اونم اصلا مشتاقه یا نه

کاشکی مشکل ترو من داشتم منم با رلم ۷ ماهه دوستم 

۳ ماه ک گذشت ب مامانم گفتم ک با ی پسری در ارتباطمو میخوام باهاش برم بیرون...مامانم راضی شد دو بار رفتیم قرار 

ولی دو هفته بعد مامانم ب بابام گفت و بابام مارو از هم جدا کرد الان پنهونی رلیم موندم چطوری و کجا برم قرار ک‌منو نبینه ۴ ماهه همو ندیدم تواین ۷ ماه فقط ۲ بار رفتیم قرار 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خوب عزیزم تماس تصویری که مشکلی نداره چرا خودتو عذاب میدی امتحانش هم میکنی ببینی اونم اصلا مشتاقه یا ...

نممیدونم شاید ولی میخوام بیینم تا کجا میتونه تحمل کنه البته ک میدونم خیلی خیلی عکسامو نگاه می‌کنه ولی بازم دیدن فرق داره

چ کنم حالا🥺

والا چه عرض بکنم..

شماها باهم مدتها دم خور بودین وحرف همدیگه رو خوب متوجه میشید .

پس اگر دلیلش رو قول دارید باید تحمل بکنی..

شنیدی میگن هر طاووس خواهد جور هندوستان کشد.

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
نممیدونم شاید ولی میخوام بیینم تا کجا میتونه تحمل کنه البته ک میدونم خیلی خیلی عکسامو نگاه می‌کنه ول ...

خیلی اصرار داری که خودتو گول بزنی. مگه میشه پسری خیلی دلتنگ بشه ولی نره دیدن طرف؟ که چون درس داره؟ یعنی ایشون حموم نمیره؟ مهمونی نمیره؟ کلااااا سر کتاب دفتره که دو ساعت وقت نداره رفع دلتنگی کنه؟ مگه میشه یه همچین چیزی؟ طرف تو جنوب کار میکرد ماهی سه روز مرخصی میگرفت 1000 کیلومتر میومد که دختره رو ببینه بعد برمیگشت