2777
2789
عنوان

برخوردم با خواهر شوهر

1578 بازدید | 35 پست

بچه ها من ۳ تا خواهر شوهرم دارم و همه متاهل و بچه دار 

رابطمون باهم خیلی خوبه خداروشکر 

جمعه شب من رفتم خونه مادرشوهرم ولی شوهرم گفت هدیه رو نیار برای بابام باشه ی شب جشن بگیریم منم از خونه برنداشتم 

بعد ما خواهر شوهرم اومدن 

دیدم خواهر شوهر بزرگم کیک آورده 

میخواستن جشن بگیرن شوهرم و صدا زدم گفتم بعدا به خواهرت بگو میخوان ازین جشن ها و دور همی ها بگیرن مارو هم در جریان بزارن 

بعد داشتیم سالاد درست میکردیم خودم به خواهر شوهرم گفتم اونم گفت من فکر کردم شب عیده خودتون میدونین و ببخشید ازین به بعد میگم و ازین حرفا 

شوهرم بعد دیدم داره بهش میگه اونم گفت من نمیدونستم باید بگم فکر کردم خودتون میدونین 

.... 

بنظرتون کار بدی کردم بهش گفتم

اینم بگم من ی سال و ۳ ماهه عقدم

میشه برای پدرم فاتحه بفرستید دخترم رستاجون ۲ سال و نیمشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب گفتین اونم جواب درستی داده الان مشکلت چیه

نمیدونم بعد خواهرم گفت جرا چیزی گفتی خودتو کوچیک کردی 

حق داره برای پدرش جشن بگیره عزیزم مشکلی نداره

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
خب راست گفت بنده خدا دیگه  شب عید آدم جشن میگیره دیگه کی میخواستین کادوتونو بدین؟

نمیدونم شوهرم گفت منه خینگم گوش کردم 

البته من ناراحت نشدم چون خودمم حق دادم ولی فقط بهش گفتم ازین به بعد برنامه ای داشتین به منم ی پیام بده در همین حد 

عزیزم مشکلی نیست.اگر شما و همسرتان محترمانه گفتید و ایشون هم همینطور که تعریف کردید برخورد کرده خیلی هم نرمال قضیه.

سراپا اگر زرد و پژمرده ایم.     ولی دل به پاييز نسپرده ایم.     چو گلدان خالی لب پنجره.     پر از خاطرات ترک خورده ایم.      اگر داغ دل بود، ما دیده ایم.      اگر خون دل بود، ما خورده ایم.      اگر دل دلیل است، آورده ایم.      اگر داغ شرط است، ما برده ایم.      اگر دشنه ی دشمنان، گردنیم.      اگر خنجر دوستان، گرده ایم.      گواهی بخواهید اینک گواه:      همین زخم هایی که نشمرده ایم!      دلی سربلند و سری سر به زیر.      از این دست عمری به سر برده ایم.
مثل من چقد فکرت درگیر میکنی منم همینطورم دست خودمم نیست چیزی نگفتی اونم درست جواب داده

نه من چیزی نگفتم فقط گفتم برنامه ای چیزی ازین به بعد بود من یا داداشت رو هم لطفا تو جریان بزار

شما باید کادو رو میبردین بعدم روز عید بوده همه شیرینی کیک اینا میبرن 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
نه من چیزی نگفتم فقط گفتم برنامه ای چیزی ازین به بعد بود من یا داداشت رو هم لطفا تو جریان بزار

توام خوب گفتی فکرتو درگیر نکن

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼