2777
2789
عنوان

برخوردم با خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 35 پست

چرک خشک کن خوردم برادندونم شیرم انگاری اصلا بچمو سیر نمیکنه شیرخشکم بدش میاد نمیخوره میدم چکارکنم شیر پاستوریزه میشه بدم بهش همش گریه می‌کنه گشنشه5ماهس استارتر ببخشید سوالم خیلی واجبه کسی نمیاد تاپیکم

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍خواستم بگم چشم دخترم خوب شد اونم تو سه سالگی که تقریباً محاله اما برای خدا غیرممکنی وجود نداره تو محرم امسال با توسل به ائمه و امام حسین خداروشکر معجزه رو به چشم دیدم🥲🌱خدایا شکرت الهی به حق زینب کبری عجل لولیک الفرج 🤲✍️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلاااام بچه ها
این پرسشنامه تحقیق دانشجویی دخترمه درمورد انتخاب و مصرف پوشک

ممنون میشم کمک کنید به پر کردنش
هم کمک به دانشجو هست هم اینکه استادش گفته قرعه کشی میکنن و جایزه میدن. شاید شانس زد و برنده شدیم.

اینم لینکش:

https://survey.porsline.ir/s/aNH3sWQv

چرک خشک کن خوردم برادندونم شیرم انگاری اصلا بچمو سیر نمیکنه شیرخشکم بدش میاد نمیخوره میدم چکارکنم شی ...

منم چرک خشک کن خوردم ولی دکتر بهم گفت اب فراوون بخور که شیرت خشک نشه من بعد هر قرص نیم لیتر اب رو حتما میخوردم

چرک خشک کن خوردم برادندونم شیرم انگاری اصلا بچمو سیر نمیکنه شیرخشکم بدش میاد نمیخوره میدم چکارکنم شی ...

نه عزیزم شیر پاستوریزه که اصلا نمی تونی بدی. ۵ ماهه کم کم میتونی غذای کمکی رو شروع کنی. البته با دکترت مشورت کن.

سراپا اگر زرد و پژمرده ایم.     ولی دل به پاييز نسپرده ایم.     چو گلدان خالی لب پنجره.     پر از خاطرات ترک خورده ایم.      اگر داغ دل بود، ما دیده ایم.      اگر خون دل بود، ما خورده ایم.      اگر دل دلیل است، آورده ایم.      اگر داغ شرط است، ما برده ایم.      اگر دشنه ی دشمنان، گردنیم.      اگر خنجر دوستان، گرده ایم.      گواهی بخواهید اینک گواه:      همین زخم هایی که نشمرده ایم!      دلی سربلند و سری سر به زیر.      از این دست عمری به سر برده ایم.
نمیدونم بعد خواهرم گفت جرا چیزی گفتی خودتو کوچیک کردی 

نه اگه تو همه مسایل بخواین نظر خودتونو اولویت بذارین کار درستی نیس ولی اینکه برا این مسیله نظرتونو گفتین کار خوبی کردین بهتر از اینه دلخور می‌شدین و باهاشون در میون نمیذاشتین چون کم کم دلخوری پیش میومد اما خواهر شوهرتونم خیلی خوب برخورد کردن