2777
2789

سلام و ادب یه بنده خدایی دوستمه متولد ۶۵ ازدواجش سر نمی گیره خیلی ناامیده متاسفانه سر بسته گفت از ۱۸ سالگی نیاز به ازدواج داشته اما شرایط ازدواج براش جور نمیشه تا یه مرحله میره یهو همچی خراب میشه وتمام میشه از نظر ظاهر و تحصیلات اوکیه اما گویا همه بهش میگن بختتو بستن تو رو خدا اگه هر راهکاری دارید واسه ترک گناه بهم بگین دوست دارم کمکشون کنم اجرتون با سید الشهدا

زیاد ذکر استغفرالله رو بگه 

نمازشو کامل بخونه 

تو خونه پوست سیر با اسپند دود کنه 

تسبیحات حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه (س) حتما هر شب بخونه 

انرژی مثبت بفرسته به کائنات

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد ذکر استغفرالله رو بگه  نمازشو کامل بخونه  تو خونه پوست سیر با اسپند دود کنه  ...

متاسفانه خیلی ناامیده و بزرگترین گناه ناامیدیه دیشب تو مراسم اعتکاف حاج اقا گفت منم بهش گفتم اما باز ناامیده خواهشان باز. اگه راهکار دارید برای ایمانش که قوی تر بشه و هم برای ترک گناه هم بگین

فیلت ر شک ن حذف بشه 

ماهوار هم حذف بشه 

کتاب خوندن 

حمام دوش سرد 

لباس های جذب نپوشیدن 

البته نیاز کاملا طبیعی و جزو فطرت انسان 

ولی اگر ب این صورت نگاه بشه بهش و تکرار بشه که 

خدا اگر نیازی داده خودش هم برطرفش میکنه! 

خیلی کمک میکنه بهش 

و هیچ چیز بهتر انس با قران نیست 

سلام وقتتون بخیر من مدتی هست که توبه کردمو از مسر غلط زندگی برگشتم توی کانال ایتا تجربه های شخصیمو مینویسم..البته اینجا هم میزارم..اگر مایل باشین مطالعه کنین باعث افتخاره..ارامش و حس خوبی که دارم رو دوست دارم هر کس تجربه کنه به یاری خدا..ایدی کانال:tobeh_az_gonah

جوان گنه کاری بودم که مدتی هست به لطف خدا توبه کردم و روز به روز دارم خطاهامو کمتر میکنم/توی کانال ایتا دارم از تجریبات شخصیم میگم ایدی کانال: tobeh_az_gonah( تو ایتا روی بخش سرچ کلیک کنین تو بخش عناوین ایتا یا titleبرین بعد ایدی رو اونجا سرچ کنین و ایدی رو بزنین )