2777
2789
عنوان

ازمون ورودی مدارس نمونه هفتم

177 بازدید | 10 پست

ثبت نامش چجوریه؟ کی هست؟ از کجا باخبر بشیم؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

آزمون ورودی نمونه هفتم نداریم چندساله برچیده شده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمونه برای مقطع هفتم آزمون نداره فقط برای نهم داره برای ششم به هفتم یه سری امتیازات باید داشته باشی ...

چه امتیازاتی؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
چه امتیازاتی؟

فرهنگیان

شاهد

امتیاز کسب مقام در جشنواره فرهنگی هنری

امتیاز حفظ قرآن

امتیاز  کسب مقام  در مسابقات ورزشی

امتیاز کسب مقام در جشنواره جابر

ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید
فرهنگیان شاهد امتیاز کسب مقام در جشنواره فرهنگی هنری امتیاز حفظ قرآن امتیاز  کسب مقام   ...

پسر من سال اول ابتدایی مقام آورد به نظرتون میتونه موثر باشه؟

بین گروه نارنجی و قرمز در رفت و آمدم😅                                                     
پسر من سال اول ابتدایی مقام آورد به نظرتون میتونه موثر باشه؟

کجا مقام آورد و در چه سطحی؟

همه رو نگه دارید

اگه همین قانون باشه به درد میخوره

کجا مقام آورد و در چه سطحی؟ همه رو نگه دارید اگه همین قانون باشه به درد میخوره

خود طرح رو که چنر سال پیش انداختم رفت😅خیلی خوشگل بودا ولی خیلی جاگیر بودش ، فقط یه لوح تقدیر دادن و به عنوان جایزه یه لیوان 😑😑😑 به معلمشون لوح تقدیر دادن و پاداش تشویقی،در حالی که هیچ کاری نکرده بود تازه من اونجا متوجه شدم برای کاری که ما با کلی هزینه و وقت تهیه کرده بودیم اسم یکی از دانش آموزها رو هم داده بود ولی چون با ماشین من رفته بودیم دانش اموز رو نگفته بود بیاد که من گفتم چربه اونم لوح دادن ،معلمش گفت بچه اس خیلی دوس داشت تو طرح شرکت کنه و مادرش میگفت بیاد برای طرح شما چون سر زبون داره ،پسرش توضیح بده تو اداره که شما قبول نکردی ( انگار بچه ی من دور از جون لال بود)، منم گفتم وقتی همه ی کارها رو من و پسرم انجام دادیم حتی ایشون هزینه ایی هم ندادن بیخود انتظار همچین چیزی داشته ،الان هم کار شما که معلم کلاس هستی با بیست و شش سال سابقه، اصلا درست نبوده منم به هیچ وجه راضی نیستم😏

خود طرح رو که چنر سال پیش انداختم رفت😅خیلی خوشگل بودا ولی خیلی جاگیر بودش ، فقط یه لوح تقدیر دادن و ...

طرح جابر منظورتون هست؟ اگه طرح جابر باشه همون لوح کفایت میکنه. ولی مقام باید آورده باشه یا در سطح شهرستان یا استان. اگه فقط لوح تقدیر تنها بدون مقام اول دوم یا سوم باشه ، امتیاز نداره

بازم این قوانینشون متغیره. شما برای احتیاط لوح تقدیر رو نگه دارید

طرح جابر منظورتون هست؟ اگه طرح جابر باشه همون لوح کفایت میکنه. ولی مقام باید آورده باشه یا در سطح شه ...

باید لوح رو ببینم مطمئن شم ، ممنونم⚘