2777
2789
عنوان

کیا کمبود ویتامین دیD دارن؟

113 بازدید | 28 پست
لطفا صادقانه بگین که موهاتون ریزش داره و کم پشته؟اخه حس میکنم یه ارتباطایی هس بین مو و ویتامین دی

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

کمبود ویتامین دی قابل جبران با قرص و امپول موهامم کم پشت چون موهای مامانم کم پشت! ارثیه برام
خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
سلام عزیزم من داشتم با دوماه دارو برطرف شد کمبود شدید داشتم 6بود مقدارش الان شده 66.با مصرف هفته ای یدونه ویتامین دی تا شش هفته
دوستان عزیزم برا سلامت بچم صلوات بفرستید
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز