2777
2789
عنوان

بی بی چک مشکوک

180 بازدید | 9 پست

بچه ها حاله دومش اونقد محوه که وقتی نور میندازم پشتش مشخص میشه 

مثبته یا منفی؟

مارکشم مدیکوره 

پریم هم نا منظمه اما ب نسبت ماه قبل ۶ روز گذشته

عکسشو بذار

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها ی سوال من سیکل و اینارو قاطی میکنم ب زبون ساده تر یکی بهم میگه چندروز مونده ب مریودی بعدی میت ...

بستگی داره شما سیکل قاعده گیت چند روزه هست، مثلا 28 روز به 28 روز پری میشی یا مثلا 30 روز به 30 روز میشه، اول باید این رو بدونی و منظم باشه، اگه مثلا 28 روز ب 28 روز میشی، روز 14 قاعدگی میشه روز تخمک گذاری 

دلم برات تنگ شده جونم میخام ببینمت نمیتونم    کاشکی یروز بیایی پیشم و دیگه نری  

سه روز دیگه باز بزار، اگه بار دار باشی، خطش احتیاج به نور نداره گلم، سه چهار روز دیگه باز بی بی چک بزار، دیگه مطمئن باش اگه باشی خطی که با چشم واضح بشه دید میوفته 

پریودام نامنظمه سونو دادم کیست هم نداشتم 

وقتی نا منظم هستی سخت میشه روز تخمک گذاری رو دقیق متوجه شد، بهترین کارش اینه از سه روز بعد از تموم شدن پری، کیت مخصوص تخمک گذاری بخری، و هر روز صبح ناشتا سر ساعت مشخص استفاده کنی، تا اون ماه روز تخمک گذاری رو متوجه بشه، وگرنه با نامنظم بودن روز دقیق مشخص نمیشه، ولی باز درکل،. تخمک گذاری تقریبا از یک هفته بعد پری تا سه روز  برای باردار شدن مناسبه