2777
2789
عنوان

رنگ سال

265 بازدید | 22 پست

چرا ما ایرانیا اینجوری هستیم رنگ سال رو همیشه قاطی میکنیم مثلا پارسال هممممه تیفای بنفش رو فکر میکردن رنگ ساله درحالی که رنگ سال بنفش مایل به آبی بود هیچ ربطی به بادمجونی و یاسی و بنفش اصلی نداشت

امسال قرمز پرشین رنگ ساله ولی هممممه به اشتباه میگن سرخابی!!!!! این دو رنگ از زمین تا آسمون فرق دهرن با هم سرخابی اصلا کاری به قرمز پرشین نداره بابا قرمز پرشین یه چیزی شبیه زرشکی روشنه

کاش میشد بشی🖤💔

وواوو چ رنگ جذاابی 

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

البته منکه کلا بارنگ سال پیش نمیرم رنگی ک بیشتربهم بیادوحوشم بیادمیگیرم😁

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸
وواوو چ رنگ جذاابی 

آره رنگ قشنگیه ولی نمیدونم چرا هممممه به اشتباه میگن سرخابی رنگ ساله این دو رنگ حتی شبیه به همم نیست

ما یه نفرو داشتیم محل کارمون تاجر بود کشورای زیادی رو میرفت میگفت بخدا همش میگن چرا ایرانیا اشتباهی رنگ سال رو میگن و میخرن نمیدونم چرا ما اینطوریم بابا همممه جا پر شده رنگ سال قرمز پرشینه بعد تو پیجای فروشگاها پر کردن و از سرخابی و همه هم کامنت میذارن رنگ سال سرخابیه😐😐😐😐😐

کاش میشد بشی🖤💔
این رنگی که واسه رنگ سال اعلام کردن اصلا به زرشکی شبیه نیست 

مایل به زرشکیه ولی خیلی روشن تر

حالا اصلا شبیه به زرشکی باشه یا نباشه هییییچ کاری به سرخابی نداره

کاش میشد بشی🖤💔

..

اینا همش مسخره بازیه که چی بشه 😏من از هرنگی خوشم بیاد میخرم از لباس رنگ سالم بدم میاد

اره من خودمم هیچ وقت رنگ سال نمیخرم ولی اینم قشنگ نیست که ما رنگ سال رو ندونیم و اشتباه یه چیز دیگه رو بگیم😏😏😏😏

کاش میشد بشی🖤💔

ی چیز مایل ب البالوییه 

ی چیز مایل ب البالوییه 

آره دقیقا شبیه آلبالوییه قرمزی که شبیه آلبالویی و خیلی روشن تر از زرشکی باشه رنگ ساله اصلا تو تیف رنگی سرخابی نیست

کاش میشد بشی🖤💔
یعنی چی یه رنگ مد بشه همه بخرن همه یه جور  یا بهشون نمیاد یا رنگشو دوست ندارن  هر کاری د ...

منم خودم بدم میاد حتی اگه رنگ سال رو دوست داشته باشم اون سال مخصوصا نمیگیرم چون به نظرم خزه ولی حرف من اینه که اشتباه میگیم رنگ سال رو کلا یه چیز دیگه هست ما فکر میکنیم یه چیز دیگه رنگ ساله😐😐😐

کاش میشد بشی🖤💔