2821
2789
عنوان

رنگ سال

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 22 پست

رنگ سال معمولا یه هدف خاصی داره

مثلا یه سالی که رنگ صورتی مرجانی بود بخاطر انقراض مرجان هایی از اون نوع مشخص شد 

به نظرم ربطی به لباس سال نداره

ولی خب شما هم درست میگید سرخابی کجا این کجا

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

رنگ سال معمولا یه هدف خاصی داره مثلا یه سالی که رنگ صورتی مرجانی بود بخاطر انقراض مرجان هایی از اون ...

آره سیاست ها اهداف پشتش که همیشه هست ولی صحبت من اشتباه متوجه شدن رنگه خوب قشنگ نیست همه دنیا بدونن مثلا رنگ سال قرمزه ما بگیم رنگ سال سبزه!!!!

کاش میشد بشی🖤💔
آره سیاست ها اهداف پشتش که همیشه هست ولی صحبت من اشتباه متوجه شدن رنگه خوب قشنگ نیست همه دنیا بدونن ...

بخاطر اینه بیشتر فروشنده ها به فکر پولش هستن و از ناآگاهی مردم هم استفاده میکنن (ناآگاهی منظورم اینه اهل تحقیق و جست و جو نیستن)

طبیعتا پیدا کردن لباس با رنگ اصلی خیلی سخت و محدوده 

اینا میان کلی لباس با رنگ های مختلف که یکم شبیه اینه به نمایش میزارن

بخاطر اینه بیشتر فروشنده ها به فکر پولش هستن و از ناآگاهی مردم هم استفاده میکنن (ناآگاهی منظورم اینه ...

آره درسته ولی آخه سرخابی حتی شبیه رنگ قرمز پرشین هم نیست

قرمز پرشین شبیه آلبالویی یا طیف زرشکی خیلی روشنه یعنی اونا رو به اشتباه میگفتن رنگ ساله اینقدر حرصم نمیگرفت آخه سرخابی؟؟؟؟ سرخابی کجا قرمز پرشین کجا مقایسه این دو رنگ مثل سبز و قرمزه کاااملا ترکیب ساخت رنگش فرق داره

کاش میشد بشی🖤💔
آره درسته ولی آخه سرخابی حتی شبیه رنگ قرمز پرشین هم نیست قرمز پرشین شبیه آلبالویی یا طیف زرشکی خیلی ...

😑👌

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز