2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با این وضعیتی ک دخترا برای مردا دلبری میکنن 

هیچ مردی خودشو ملزم به ازدواج نمیبینه وقتی میتونه راحت با دویست تا رل بزنه

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

سنی نداری اولا

دوما چقد درس خوندی؟ خود درس خوندن مهم نیستا، اینکه اگر تو شهر کوچیک باشی میای تو شهر بزرگ، کلی آدم باهات آشنا می‌شن...

چقد فعالیتای داوطلبانه و خیریه انجام میدی؟ تو همین فعالیتا خیلیا باهم آشنا می‌شن

سرکار می‌ری یا فقط تو خونه منتظر خواستگاری؟؟ تو محیط کار آدما روحیات همو میشناسن

چقد اهل طبیعت گردی و ورزشی؟ تو باشگاه، تو کوه، توی پیست پیاده روی یا دوچرخه سواری حتی ممکنه با دختری دوست بشی که برادر یا پسرخاله خوبی داشته باشه که باهم آشنا بشید

حرفم سر اینه که دایره فعالیت هاتو گسترش بده

توکل به خدا کن

یه چیزی نذر خانم ام‌البنین هم بکن

وای خونه پدرمادرحیفه ازدواج چیه بابا یه خانم مستقلی بروحالشوببر 

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

نیت کن صلوات بفرست هرروز به نیت دخترایی که نیت تو رو دارند ،دعا برای دیگران به خود آدم هم برمیگرده ،

ان شاالله مورد خوبت زودی میاد ،کار هم که داری خیلی خوبه غصه خرج و مخارج نداری خونه بابات