2821
2789
عنوان

بیایدراجب...

232 بازدید | 34 پست

هرچی ک دوس دارید بگید چیرای خوب و قشنگ 

ازبس تاپیک خیانت ناامیدی دعوادرگیری دیدیم دلمون ترکید

ازقرارای دزدکیتون بگید

ازفداکاریای ک ب چشم عشقتون اومده

ازبحثای ک کردید و تبدیل ب اشتی شده

ازحسای خوبتون بگید خودمم میگم

...

من طرفم خدایی خیلی خوب اخلاقش وقتای ک میادمیبینمش برام اهنگ میزارع و میرقصه کلی دلم شادمیکنه  توجاده کلی مسخره بازی درمیاریم پاب پام بچگی میکنه...دعاکنیدبهم برسیم...خب بگیدشمام

خدایاشکرت...❤️

الهی عزیزم 😍

دعا می کنم که بهم برسین و در کنار هم شاد وخوشبخت و عاقبت بخیر بشین❤️✨

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

الهی عزیزم انشالله عروس بشی با عشقت ازدواج کنی و خوشبخت بشی تا آخر عمر کنار هم💙✨️

گذشته ای که حالمان را گرفته است. آینده ای که حالی برا رسیدنش نداریم. و حالی که حالمان را بهم ميزند. چه زندگی خوبی:))
الهی عزیزم انشالله عروس بشی با عشقت ازدواج کنی و خوشبخت بشی تا آخر عمر کنار هم💙✨️

دورت بگردم خوش قلب جان انشالا..خب شماازخاطرات ازچیزای خوب ازحسای خوبتون بگید هرچی ک باشه

خدایاشکرت...❤️

الانم دزدکی میریم 

فداکاری زیاد کردم براش برای همین بهم میگه برکت زندگیم

یبار پیش هم بودیم اَدای منو درآورد خندم گرفت بحث تموم شد 

حس خوب اینکه برام آهنگ میفرسته هر موقع پیشش هستم ماشین میده دست من و...

'زندگی رو بزار رو حالت پرواز و به سمت رویاهات پرواز کن‌‌'🕊🤍️
الانم دزدکی میریم  فداکاری زیاد کردم براش برای همین بهم میگه برکت زندگیم  یبار پیش هم بو ...

خدایی قرارای دزدکی خیلی حااااال میده...

وای من چن بارگفت بیابشین پشت فرمون خسته م 

بعدمن خجالت میکشم الکی میگم ن ماشین امانت بزارزنت شدم میشینم میگه بشین من راضیم میترسم هول کنم الکی اینجورمیگم🤣

خدایاشکرت...❤️

خدایی قرارای دزدکی خیلی حااااال میده... وای من چن بارگفت بیابشین پشت فرمون خسته م  بعدمن خجال ...

اخی عزیزم بمونید برای هم 😂❤️

حال که میده ولی تا حالا گشت نگرفتت بدونی چه حس بدیه😂😑

'زندگی رو بزار رو حالت پرواز و به سمت رویاهات پرواز کن‌‌'🕊🤍️
اخی عزیزم بمونید برای هم 😂❤️ حال که میده ولی تا حالا گشت گرفتت بدونی چه حس بدیه😂😑

ن ولی خیلی گشت توجاده میبینیم

بارهادس انداخته دورگردنم و رانندگی بعد ی گشت راهنمایی رانندگی هربارمیریم میبینتمون فقط میخنده دس تکون میده یاشده هموبوس کردیم دیدتمون ی ۲۰۶راهنمایی رانندگیه خهخخخ لامصب اینقدمیخندیم

خدایاشکرت...❤️

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز