2821
2789
عنوان

بیایدراجب...

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 34 پست
ن ولی خیلی گشت توجاده میبینیم بارهادس انداخته دورگردنم و رانندگی بعد ی گشت راهنمایی رانندگی هربارمی ...

😆😆

ولی وختی حالت خوبه واسه همه دخترای ک ارزو دارن ی عشق واقعی داشت باشن دعا کن باشه؟

😆😆 ولی وختی حالت خوبه واسه همه دخترای ک ارزو دارن ی عشق واقعی داشت باشن دعا کن باشه؟

خدایی همیشه دعامیکنم ک خدایاهمه عاشقارو بهم برسون..چون خودم خونواده طرفم بشدت مخالفن ..و بازهم چشم ازته دل ازخدامیخام خودش همه عاشقارو بهم برسونه

خدایاشکرت...❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ن ولی خیلی گشت توجاده میبینیم بارهادس انداخته دورگردنم و رانندگی بعد ی گشت راهنمایی رانندگی هربارمی ...

ما رو گرفتن بخدا داشتیم بستنی میخوردیم به من میگه شماره بابات بده😁

'زندگی رو بزار رو حالت پرواز و به سمت رویاهات پرواز کن‌‌'🕊🤍️
ما رو گرفتن بخدا داشتیم بستنی میخوردیم به من میگه شماره بابات بده😁

وااای خیلی بد من طرفم میگه اگ گرفتن تو در رو نگران من نباش یا اگ گرفتن غصه ت نباشه شده پول میدم کاریت نداشته باشن ماشهرمون کوچیک اکثر نظامیا یافامیل یا همومیشناسن

خدایاشکرت...❤️

وااای خیلی بد من طرفم میگه اگ گرفتن تو در رو نگران من نباش یا اگ گرفتن غصه ت نباشه شده پول میدم کاری ...

😂😂نگران نباش کاری ندارن

😂😂نگران نباش کاری ندارن

ولی خدایی طرفمم بدیای داره خودخواه اصن ناراحت میکنه بفکراین نیس ک مقصره یجوری متقاعدمیکنه ک اززیرش دربره☹️کولی نکبت خخخ

خدایاشکرت...❤️

بعدچیکارکردین..چن سالتونه

هیچی من کلا پیاده نشدم شیشه رو دادم پایین چندتا سوال پرسید خودش ردشون کرد رفتن بهش گفته بود دختر بازی نکن دوستم گفته بود دختر بازی نکردم نامزدمه

من ۲۰ اون ۲۳

ولی خدایی طرفمم بدیای داره خودخواه اصن ناراحت میکنه بفکراین نیس ک مقصره یجوری متقاعدمیکنه ک اززیرش د ...

بدی که همه دارن ولی حال دلت خوب باشه کافیه

هیچی من کلا پیاده نشدم شیشه رو دادم پایین چندتا سوال پرسید خودش ردشون کرد رفتن بهش گفته بود دختر باز ...

خهخهخ حالامن شوهرخالم راهنمای رانندگیه میگه بعصی وقتادخترپسرمیبینیم گیرمیدیم هرچن کارمانیس کارنیروانتظامیه الکی زنگ میزنم خانمم یعنی خالم میگم جناب سرگرد ی سوژه دیدیم چیکارکنیم بیاریمشون کلانتری بعد اینم میگه باشه اوکیه انتقال میدیم..میگه دخترمسررنگ و روشون میپره ب گریه میفتن خخخ

خدایاشکرت...❤️

خهخهخ حالامن شوهرخالم راهنمای رانندگیه میگه بعصی وقتادخترپسرمیبینیم گیرمیدیم هرچن کارمانیس کارنیروان ...

اره همچین بلایی راهنما رانندگی سر دوست من آورد 

خوش هم هس و هم نیس بیشترناخوشه حال دل.. چون خونوادش خیلی مخالفن خیلی🥺

الهی بگردم شاید باورت نشه همین امروز سر اینکه خانواده اون مخالفن کلی گریه کردم خدا بزرگه آجی