2777
2789
عنوان

رفتار عاشقانه پسره😍...

328 بازدید | 29 پست

تو خیابون بودم بعدش یه زوج داشتن با هم  بلند حرف میزدن که منم می‌شنیدم بهم چی میگفتن. بعد مرده داشتت به زنه میگفت ما اون دنیا ام پیش همیم یعنی؟میگفت اون دنیا رفتیم بهم سر میزنی ؟.😍خیلی احساساتی شدم  که مرده فکر اون دنیا ام بود😍من کلا از ایت عاشقانه ها هر جاا میبینم خیلی ذوق میکنم خیلی قشنگ بهش گفت نه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو دلش داشته حرص میخورده ک خدایا نکنه اون دنیام پیش این باشم من حوری میخوام .

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
منی که به زندگی بعدی معتقدم و الان هم چشم قلبی شدم 🥺😍

آدمای واقعی زندگیت رو اگه تو این دنیا داشته باشی

اون دنیاهم باهمونایی؟؟؟

خدای مهربون من💕تو زندگیمو بساز، تو بسازی قشنگه....

من از این حرفا دلگرم نمیشم چرا؟!🥴😩

ولی یه بار شاید حدود پونزده سال پیش یه زوج در حال رد شدن از خیابون بودن مرده انقدر هوای زنه رو داشت و مراقبش بود یه جا یه ماشینه جلوشون ترمز کرد خودشو انداخت سمت ماشین سپر زنه شد انقدرررر حس خوبی گرفتم هنوز یادمه! الهی همه خوشبختی و عشق واقعی رو تجربه کنن

داشته می پرسیده ببینه اگه اون نیست بره با خیال راحت پیش حوریای بهشتی 

والا مگه مرد احساسی هم داریم😑

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
تو دلش داشته حرص میخورده ک خدایا نکنه اون دنیام پیش این باشم من حوری میخوام .

خب چه لزومی داشته  اصن بگه همچین حرفیو؟این حرف که جزء جمله های رایج عاشقانه نیست که.

به نظرم دلی گفت

میگن آره ولی ما دوباره متولد میشیم ممکنه خونواده هامون اینایی که الان هستن نباشن 

چقدردوس دارم راجبش بدونم، ولی آدمایی که شریک روحی ما تو این دنیا هستن احتمال زیاد تو دنیای موازی هم کنارمونن

خدای مهربون من💕تو زندگیمو بساز، تو بسازی قشنگه....