2777
2789
عنوان

رفتار عاشقانه پسره😍...

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 29 پست
اینی که شما میگید تناسخه که تناسخ از نظر اسلام رد شده

تناسخ نه اینکه دوباره متولد میشیم رو قبول ندارم

ولی روحمون تو‌دنیای موازی به زندگیش ادامه میده دیگه

خدای مهربون من💕تو زندگیمو بساز، تو بسازی قشنگه....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینی که شما میگید تناسخه که تناسخ از نظر اسلام رد شده

ولی من به تناسخ باور دارم🥲💖

گذشته ای که حالمان را گرفته است. آینده ای که حالی برا رسیدنش نداریم. و حالی که حالمان را بهم ميزند. چه زندگی خوبی:))
تناسخ نه اینکه دوباره متولد میشیم رو قبول ندارم ولی روحمون تو‌دنیای موازی به زندگیش ادامه میده دیگه

درسته درواقع عملا مرگی برای ما وجود نداره فقط این کالبد رو ترک میکنیم و به زندگی جاودانِ اون دنیا منتقل میشیم...

درسته درواقع عملا مرگی برای ما وجود نداره فقط این کالبد رو ترک میکنیم و به زندگی جاودانِ اون دنیا من ...

دقیقا به این ایمان دارم

دقیقا به این ایمان دارم

وعده‌ء خداست دیگه...🥲غیر از این باشه چرایی خلقِ جهانی با این گستردگی و البته جزئیات زیر سوال میره...قطعا باید باشیم و نتیجه کارهای خوب و بدمون رو در زندگی اخرویمون ببینیم💚

منم تو دوران نوجوانی خیلی درگیرش بودم خیلی نظریه جالبیه که البته بعضی ادیان بهش معتقدن بیشتر آسیای ش ...

اوهوم خیلی خوبه بعضی اوقات با خودم میگم شاید منم تناسخ کردم ...✨️🥲

گذشته ای که حالمان را گرفته است. آینده ای که حالی برا رسیدنش نداریم. و حالی که حالمان را بهم ميزند. چه زندگی خوبی:))
وعده‌ء خداست دیگه...🥲غیر از این باشه چرایی خلقِ جهانی با این گستردگی و البته جزئیات زیر سوال میره.. ...

کلا آدم روحه که یه مدت تو بدن دنیایی قرار گرفته و محدود شده،اصل زندگی اون دنیاس🥺کاش کنارکسایی باشیم که دوستشون داریم 

کلا آدم روحه که یه مدت تو بدن دنیایی قرار گرفته و محدود شده،اصل زندگی اون دنیاس🥺کاش کنارکسایی باشیم ...

آفرین دقیقا! انقدر روحمون تو این جسم مادی محدوده که قابل باور نیست...آرزو دارم بعد از مرگ پدرمو ببینم و به جای همه سالهای نبودنش نگاش کنم...😭

آفرین دقیقا! انقدر روحمون تو این جسم مادی محدوده که قابل باور نیست...آرزو دارم بعد از مرگ پدرمو ببین ...

عزیزم روحشون شاد🌹🙏