2777
2789
عنوان

من قرتی جاریها فوق مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 2061 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چ مشکل بزرگی بمیرم 😏😒

بابا بخیال عکس نزار دیگه مگه چی میشه آرامش بهتره یا ناآرامی و نیش و کنایه

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

میدونی اذیتت میکنن نذار 

ولی یاد بگیر اگر میخوای احترام ببینی تو حرف زدنت ادب و رعایت کن 

اینکه میگی اونا غیرت و تو آین چیزا میبینن خودتو زیر سوال میبری یاد بگیر به اعتقاد آدمها احترام بذار تا بتونی بخوای به عقایدت احترام گذاشته بشه 

معذب هم اینشکلی نوشته میشه 

منم مث تو فقط نظر شوهرم برام مهم بود ک میگفت ن 

اما یبار بخاطر حرف خوارشوهر ک گفت فلانی عکس گذاشته با حالت تعجب و تحقیر ک توذهن خودش فلانی خرابه 

منم ب حرف اون برداشتم عکس اینیستا گذاشتم و شوهرمم نتونست کاری کنه البته من و شوهرمیم

خیلی بده واقعا بلاتکلیفی

منم کلاه میزارم میرم بیرون رفتنی خونه اونا روسری سر میکنم دوست ندارم بهونه بدم دستون دخالت بی جا بکنن میدونم جاریمم تیکه میندازه  .... 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

هر چی که هستی همون باش و خود واقعیت رو پنهان نکن‌. 

یه وقتی یه جایی با کلاه یا بدون شال ببینتت دو هزار حرف میزنن پشت سرت‌.  پس از الان خود واقعی ت باش که عادی شی براشون‌. یه مدت حرف میزنن دیگه قطع میشه

یعنی یبار هم بیرون ندیدنت که ببینن روسری نداری؟ شاید دیدن و به روت نیاوردن و فهمیدن مدلت همینه

نه بیرون باهمم بریم جلوشون شال دارم دیگه اصلاا ناخواسته میبینمشون جمع میکنم خودم چون هیچکدوم مثل من نیستن

من بینهایت قرتی  خانواده ی همسرم بینهایت مذهبی جلوشون هم روسری نمیپوشم چه برسه تو پروفایل 😅

😂😂😂

شوهرتم مثل خودت یا نه؟؟

میشه بگی چطور شدی عرروسشون؟؟

قصد بی احترامی ندارم از سر کنجکاوی فقط میپرسم امیدوارم ناراحت نشده باشین

من نظر هیچکس برام مهم نیست کار خودمو میکنم و جوری رفتار میکنم ک بقیه ب رفتارم عادتت کنن ..ن اینکه من طبق خاسته اونا رفتار کنم

مثلا من جلو برادرای شوهرم پوششم زیاد باحجاب نیس ولی بدحجابم نیستم مثلا تیشرت و ساپورت جذب نمیپوشم ولی تیشدت شلوار اسپرت میپوشم بدونه روسری 

جاریام اول خیلی تیکه مینداختن اخرش گفتم اگه مشکل دارید جایی ک من هستم نیایید یا اطلاع بدین ک من نیام چون‌من همینم