دوستان من ادم تقریبا به روز و بازی هستم از نظر حجاب و ..(مثلا کلاه میذارم میرم بیرون و.. شوهرمم ببینی مشخصه بروز و کلا از نظر ظاهر اوکی دو جاری دارم و یک خواهر شوهر فوق مذهبی از اینا که داخل خونه عکس ... میذارن و مداح و اینان اینا گفتم که بدونید چقدر مذهبین ولی من جلو اونا بدون روسری یا باکلاه نیستم خواهر شوهرم میدونه ولی بقیه نه حالا من میخوام اینستا پروفایل بذارم چون اکثر جاهایی هم که میریم بازم و با کلاه و اینا محیط عکس هم معلومه فضا عمومیه همیشه موذب هستم عکس بذارم پروفایل اینستام و اونا منو ندارن ولی میدونم پروفایلمو چک میکنن فهمیدم این موضوع و مطمینم چک میشه و همش فکر میکنم ببینن میگن وای چه شوهر بی غیرتیو... چون میدونید دیگه اونا غیرت تو این چیزا میبینن الان من واقعا اوسکلم واسم مهمه این موضوع ؟؟؟؟؟یا نذارم ک اینجور فکر نکنن؟؟؟؟ تا میذارم موذب میشم پاک میکنم و عکس با شال میذارم با این که خیلی کوچیکه پروفایل واتساپ تلگرام و واتساپ ک اصلا اونجور نمیذارم
چه قدر تو منی 😍😄 من معمولا نمیزارم چون حرف چرت زیاد میزنه خوشم نمیاد دخالت کنه
بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بنظرمن اصلا اهمیت نده .قرار نیست که به حرف دیگران زندگی کنیم
با هرچی حال میکنی اونو انجام بده
‿︵‿︵‿ ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اونور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش میکنه،نمادی که ریشههای هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون میده و جهان بهش احترام میذاره…🙂اما اینور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرنهاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب میکنه!💔🤦🏻♂️از خودی میخوریم همیشه